Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

16.10.2014

Keskivartaloa ja kuulaa Kisiksellä

Mahtavaa torstaita kaikille! Ja tervetuloa uusille lukijoilleHienoa kun ootte löytäneet Sports Ladyn ja laittakaa jatkossakin vain kommentteja tulemaan! Oli hyvä pointti pyytää tuorepuuron reseptiäItse ajattelin tuotakin postausta tehdessäettä olette jo kyllästyneet siihen mun lempireseptiinmutta sitten taas en ole ymmrätänyt että uusia lukijoita tulee koko ajan (vaikka lukijamäärät nousevatkineli pitäisi tajuta tämä siitäkin itseheh)Oikein paljon tervetuloa siis uusille seuraajille ja musta on NIIN ihana saada palautetta ja jokainen kommenttinne on tosi tärkeä! 

Tässä tulee teille uutta kahvakuulatreeniä. Se on suunniteltu tällä viikolla ja laitan sen teille heti jakoon :) Vein pikkupojat Kisahallille pelaamaan pingistä ja aikani kuluksi kuvasin teille sillä välin myös tämän treenin! Lasten kanssa menee Kisahallilla helposti monta tuntiakun ensin pelataan korista ja sitten riehutaanja pingis on joka kerta MUSTMä oon siinä (kuten muissakin pallopeleissä) valitettavan huonomutta kun täysillä yritänniin musta riittää kyllä 7-vuotiaalle juuri ja juuri vastusta

Tämän treenin oon jo vetänyt muutamalle ryhmälle ja tykkään itse siitä myös tosi paljon! Yritin taas miettiä ihan uusia liikkeitä ja juttujaja tällainen treeni siitä tällä kertaa kehkeytyi! Oon niin kahvakuulafiiliksissä ollut koko viikonkun pääsin taas sairastelun jälkeen vetämään tunteja ja tein tunneille uudet musalistatkin

Tämä harjoitus kehittää keskivartaloa (kaiken muun kokonaisvaltaisuuden lisäksi) ja nostaa kunnon hien pintaan. Tee 3-4 kierrosta ja pidä sitten 1-2 min tauko. Muista lämmitellä ennen treeniä! Liike 1 - Etuheilautus hypyllä
15 toistoa

Liike lähtee ala-asennosta. Sieltä hyppää ylös niin, että tuot jalat yhteen ja kädet ylös. Hyppää takaisin ala-asentoon.

Liike 2 - Istumaannousu
15 toistoa

Pidä jalat suorana lattialla ja rullaa pyöreällä selällä ylös. Ylhäällä venytä kädet kohti kattoa. Laskeudu hitaasti alas nikama nikamalta ja pidä kädet koko ajan suorana kohti kattoa ja kuula ylöspäin.

Liike 3 - Yhden jalan maastaveto
10 toistoa per puoli

Pidä tukijalka suorana. Tee ensin toinen puoli ja vaihda sitten jalkaa.

Liike 4 - kulmasoutu ja rinnan avaus
10 toistoa per puoli

Aloita liike kulmasoudun alkuasennosta. Nosta kuula ylös kyynärpää edellä ja kierrä myös ylävartaloa rintarangasta. Katse seuraa kuulaa. Pidä vatsa tiukkana! Loistava liike (vinoille) vatsalle rinnan ja selän lisäksi!


Liike 5 - sivukyykky
10 toistoa per puoli

Kyykkää oikealle ja pidä kuula oikeassa kädessätuo kuula maahan asti. Vasen käsi osoittaa ylös sivulle. Ponnista takaisin keskelle ja tuo kuula vartalon eteen. Tee ensin toinen jalka ja vaihda sitten puolta.


Liike 6 - vartalonkierto
15-20 toistoa

Nosta jalat ylös ja kallista ylävartalo 45 asteen kulmaan. Tuo kyynärpää maahan vuoropuolin. Jalat saavat kiertyä vastakkaiseen suuntaan.

Kivaa iltaa kaikille teille ja laittakaa kommenttia jos teette treenin! Eväänä rasiassa mulla oli pitkästä aikaa rahkaa ja mansikoita sekä pellavansiemenrouhetta ja cashew pähkinöitäRasian oon ostanut Clas OhlsoniltaSiinä on pakastettava kansi ja ruoka pysyy hyvin kylmänä.

4 kommenttia:

 1. Kiitos - hiki tuli treenistä! Mistä käsien on hyvä aloittaa liikkeessä 2? Suorina pään takaa lattiatasosta vai edestä?

  VastaaPoista
 2. Käy alkuasennossa selinmakuulle ja ojennat kädet kohti kattoa!

  VastaaPoista
 3. Minkä kokoisella kuulalle teet itse tämän harjoituksen? Omistan itse 16 kg kuulan mutta tähän treeniin se on toki liikaa joten ajattelin ostaa toisen kuulan itselleni!

  VastaaPoista
 4. Itse teen tän kasin kuulalla. Tykkään tehdä kevyemmällä kuulalla. Tämän voi tehdä myös sillä 16 kg kuulalla, jos teet 4 ja 5 liikkeet pienemmällä kuulalla.

  VastaaPoista