Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.10.2014

Sports Lady Kuntoremontissa

Sports Lady Kuntoremontti Startti porukkaa (osa puuttuu kuvasta)
Aloitettiin Kuntoremonttiryhmien kanssa syyskuussa treenitJokainen sai ruokavalion ja ohjelmatOllaan treenattu niin salilla kuin kahvakuulaakinKymmenen viikon ajalle jokainen on saanut hyvät ohjeetja vielä meillä on jäljellä oman kehon painolla tehtävää treeniä ja salitreeniä tapaamisissaOn tosi kivat ryhmät jälleen ja on kyllä ilo valmentaa teitä! Mulla on ollut useita pienryhmiä valmennettavana ja on tullut hyviä tuloksiaViime kerralla treenattiin kuulan kanssaOsalle se oli ihan uutta ja osalle tuttua entuudestaan


Jokainen Kuntoremonttilainen on edennyt hienosti omassa tahdissaan ja täytyy sanoaettä syksy on oikeasti haasteellista aikaa aloittaa kuntoilu- ja painonpudotusprojektiOn pimeää ja aamulenkit ei todella ole mitään kivaa puuhaakun on pimeää ja kylmääNiille onneksi on vaihtoehtoja ja aina ei tarvitse lähteä lenkkipolulle aamullaKuntoilla voi vaikka kotonakin vähän ennen töihin lähtöä! Ajasta tämä ei ole kiinnivaan siitä että päättää. Aika on vain otettava itselle jostain kohdasta päivää! Ruokapuoli taas kaipaa ennakointia ja valmistelua jotta siinä onnistuu!

Sports Lady Kuntoremontti on kustannustehokas tapa palkata itselleen PTKustannukset ovat  20% normi PT valmennuksen hinnasta ja tuloksiin pääset yhtä lailla hyvin kun noudatat ohjelmia ja tulet treeneihinNiillä on 100% takuu kun teet mitä sanotaan! Tammikuussa alkavat taas uudet ryhmät ja otan niihin vain rajatun määrän ihmisiäPari ennakkoilmoittautumista on tullut joja päivät näille treeneille selviävät lähiaikoina! 

Lisää löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti