Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

23.10.2014

Torstaisapuskaa ja #day1
Torstai on sujunut melko rennoissa merkeissäMulla oli tänään vain yksi asiakasja sitä ennen mä kävin aamulenkilläMelkein vapaapäivä! Nyt on tää kamala flunssakin lopullisesti hellittänyt tai ainakin toivottavastiAamun pimeydessä postailin Instaankin aamulenkiltä kuvaaAurinkoiset aamut ovat muuttuneet harmaan pimeiksija tätä aamulenkkiä tehdessä oli hieman erilainen fiilis kun koko kesän lenkkeillessäKaipasin niin sitä fiilistäkun shortsit ja toppi päälläaurinkolasit päässäkiersin mun vakkarilenkkiä!

Oli juuri puhetta tämän viikon Kuntoremontti ryhmien kanssamiten on haasteellista lähteä aamulla lenkilleNo onhan seMutta kun vetää villakerraston päälle ja lämpimästi vaatettaniin kyllä sitä tarkenee! Asennoitumiskysymys täysinEi mua pimeä pelotajos vähän on valoa ja eteensä näkeeMun on pakko ottaa pieni korjausliike lokakuun synttärijuhlintojen ja flunssastelun takiaSynttäreitä tuli juhlittua ihan urakallayhdessä ja erikseen kavereiden kanssa ja oli aivan ihanaa! Mulle vaan jää niin helposti se mussutus sitten päälleJa flunssaisena myös ruoka maistuuEn oo niitä ihmisiäjoilta menee ruokahalu kipeänäJos vaikka sen korjausliikkeen päälle nyt saisin ne pari kiloa vielä pois? Sen takia kuvassa #day1Tästä se lähteeOn vaikeaa motivoida itseään kun on kuitenkin tyytyväinen tälläkin hetkellä siihen miltä näyttää.

Tässä muutamia kuvia tämän päivän ruuistaTykkään laittaa ruokaa niin kuin tiedätteSieniä rakastan! Mutta en rakasta niiden poimimista hirvikärpästen takiaenkä myöskään tunne sieniäjoten en uskalla poimia niitäSain tuliaisiksi mun yhdeltä tuntilaiselta (KIITOS KIITOS KIITOS) ihania suppiksia ja myönnänettä piti soittaa ystävälle mitä mä niille nyt teen? Hän neuvoi miten putsata neMua epäilyttiettä mitä jos joukossa onkin vahingossa myös myrkkysieniäHaha (ihan kuin olisin niin kamala opeettä mut yritettäisiin myrkyttää)En tunne nimittäin sieniä yhtäänIhana ystävä naapurista riensi mun kanssa niitä putsaamaan ja totesiettä syömäkelpoisia ovatLaitoin meille niistä vielä iltapalaa ja tänäänkin sain vielä herkutella niilläItse asiassa herkuttelen vielä joka päivä tällä viikolla! Tiesitteköettä suppilovahveroissa on energiaa vain 30 kcal / 100gKun ne paistaa sipulin kanssa kookosöljyssä ja lisää joukkoon suolaa ja pippuria tulee ihan kamalan hyvää ruokaa! Sienet ovat herkullista ja kevyttä herkkua ja sopivat painonpudottajan ruokavalioon erinomaisesti! 


Kaunista syksyisen talvista torstai-iltaa Sinulle!2 kommenttia:

 1. Kusti olikin nopeasti polkenut, paketti odotti jo eilen postilaatikossa, Kiitos! Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta. Vielä en ole testannut, mutta ehkäpä lähipäivinä kokeilen. Kuinka usein itse käytät tuotetta ja uskaltaako heti ekalla kerralla ottaa täyden annoksen?

  Haluaisin aloittaa päiväni lenkillä tai uinnilla, mutta en jaksa nousta viideltä lenkille (varsinkaan näin pimeään aikaan) ja hallitkin on silloin kiinni.

  VastaaPoista
 2. Moi! Hienoa että tuli nopeasti perille! Postitin ne samantien :) Oon käyttänyt tuotetta itse ihan koko mitallisen, alusta asti. Mä laitan sitä smoothien joukkoon. Marjasmoothien missä on suklaa prodea. Ei varmasti veden joukossa tai jogurtissa kyllä maistu hyvälle ;)

  Joo aamu-urheilu on kyllä hankalaa jos pitää niin aikaisin mennä. Tosin mäkin löhdin kesällä aina 5.40, mutta kesä on eri kuin pimeä syksy. Kotitreeni on siihen aikaan ainoa vaihtoehto :)

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista