Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

30.10.2014

Viikon kotitreenivinkki

Eikö ole ollut mahtava auringonpaiste?! Meillä nukuttiin pitkään tänään. Kymmenen aamu kouluun. Olin järjestänyt päivän työt niin, että saan levätä ja pääsen aamulenkille. Aika tiukka setti tuo viikonlopun puristus ja alkuviikon työt päälle. Mentiin aikaisin nukkumaan ja herättiin ennen kuin kello soi. Lapsi kouluun ja lenkille.


Voit treenata rintaa, ojentajaa ja olkapäitä muutamalla yksinkertaisella liikkeellä. Aikaa harjoitukseen menee noin puoli tuntia. Toki muukin kroppa tässä treenaantuu samalla mutta focus on edellämainituissa!

1) Etunojapunnerrus 3x12

  • Pidä sarjojen välissä 2 min palautus
  • Rinnan pitää osua maahan
  • Vartalon kulmaa säätelemällä voit säätää liikkeen rankkuutta (mitä ylempänä jalat ovat, sen raskaampi. Muista että voit myös tehdä liikkeen kädet ylempänä)

2) Sotilaspunnerrrus 3x12
3) Ojentajadippi 3x12
4) Sukelluspunnerrus 3x12Tää mainio liike voitti myös Me Naiset Sportin Instakisan. Kuva on uusimmassa lehdessäkin näköjään :)Jos et ehdi tehdä koko treeniä, niin parikin liikettä on aina plussaa! Ja muistakaa, että jokaisessa näissä pääsee myös keskivartalo töihin. Sitä tehostaaksesi muistat vain aktivoida keskivartalon tuen kunnolla näin (linkissä vinkkejä suoritustekniikoihin ja etunojapunnerruksen suorittamiseen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti