Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

26.10.2014

Viikonloppua kuvina ja viime paniikki

Viikonlopputerkkuja täältä! Toivottavasti teillä on ollut mukava ja rentouttava viikonlopun alku. Mä ajelin Katrin luo perjantaina illan kuulatunnin jälkeen. Pääsin saunaan ja sain ihanan illallisen. Ja uni tuli hyvin rankan viikon päälle.

saunan jälkeen 

Lauantaiaamu sujui rauhallisissa tunnelmissa. Aamulenkin jälkeen aamiaista. Koira herätti jo kuuden jälkeen mutta onneksi on sama unirytmi!Viikonloppuna on aikaa venytellä rauhassa. Lonkankoukistajia on hyvä venyttää paljon. Jos teet istumatyötä tai ajat paljon autoa. Mulla lonkankoukistajia vetää jumiin kahvakuula ja autossa istuminen. Yritän venyttää ne joka päivä. Huomaan heti sen aineenvaihdunnassakin jos en niin tee!
Tää pieni peto ei vain antanut hetken rauhaa. Ihana Nuutti-koira.


Lauantaipäiväkin oli vielä rentouttavaTein kotitreenin ja kävin tädin kanssa torilla ja kahvillaOstin torilta ihania vihanneksia ja hallista kalaaJa sitten sen jälkeen kotona iltapäivällä aloin panikoitua Pilateksen kanssaSiihen se kaikki rentous hävisi

Tällä hetkellä ajelen kohti Kisakalliota ja näyttöjäja toivon että olisin valmistautunut tähän päivään vielä paremmin. Mutta yritän ajatellaettä tämä on oppimistilaisuus ja huomenna olen sitten enemmän omimmillani Method Putkiston kanssa! Saa nähdä miten tänään käy. Pitäisi oppia olemaan itselleen armollisempiSitä on välillä liian ankara itseään kohtaan. Mutta mokakin on aina lahjaJos oon ihan surkeaniin tiedän että sisuunnun siitä niin paljonettä seuraavalla kerralla olen tosi hyvä! 


Wish me luck!

6 kommenttia:

 1. Sinun monipuolisilla taidoilla ja energialla näyttö menee ihan taatusti läpi. Tiedät pilateksesta kaiken tarpeellisen ja vähän enemmänkin. Ohjattavat ovat varmaan ihan otettuja teidän ohjauksen jälkeen.
  P.S. Tein tänään elämäni ekan vihersmoothien ihan luonnon omista kasviksista ja vähän hedelmiä sekaan.
  Tajuttoman hyvää oli.
  Pitää muuten nälän loitolla pitkään, en olisi arvannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Näyttö meni läpi ja saatiin ohjattavaksi vakiotanssin Suomen mestarit. Heitä oli upea ohjata!

   Vihersmoothiet on niin ihania! Mäkin oon niihin ihan koukussa.

   Kivaa sunnuntai-iltaa sinne!

   Poista
 2. Onnittelut Hanna!

  Jaana

  VastaaPoista
 3. Kiitos Jaana! Aivan huikea fiilis ja tänään jatkuu Method Putkisto näytöillä. Tiukka päivä taas edessä :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista