Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

24.10.2014

Syysmasennuksen lievittäjät vol 2


Ajattelin jatkaa tätä syyspimeyteen ja -ankeuteen auttavien tuotteiden juttusarjaa! Jokin aika sitten kirjoitin raakasuklaasta. Se ei ole hirmu kevyttämutta herkullista kyllä! Moni sokerille perso (itseni lukien) saattaa syödä herkullista suklaata liikaa ja sitten pudotetut kilot alkavat talven aikana hiipiä vähitellen takaisinmutta nyt tulee vähän kevyempiä vaihtoehtoja tuomaan päivään virtaa. Nämä valmisteet ovat kaikki Four Sigma Foodsin ja muiltakin löytyy hyviä (niistä lisää tulevaisuudessa pian)! Mutta kuten aikaisemmin todettuaen kirjoita täällä mistää mistä en tykkää sen takiaettä tuputtaisin teille jotainSain messuilla käydessäni näitä valmisteita osastolta ja jutussa esiintyvän Reishi Instantin oon hankkinut kaappiin aikaisemminJa myös Cordycepsiä ja Lions Manea oon käyttänyt aiemmin jo pitkään ja tykkään tosi paljon (suorastaan oon koukuttunut noihin xoco shotteihin)!

pakuriteen joukossa punaista shottia
Sunnuntain postauksessa vilahti kuva punaisesta XOCO Red choco shotistajonka laitoin pakuriteen joukkoonSe on hyvä iltapäiväboosteri ja tosi hyvä korvike suklaan himoonRakastuin siihen hetiSekoitin pussin sisällön pakuriteehenjoka itsessään maistuu melko puisevalleTällä sain hyvän suklaisen maun kun annospussi sisälsi kaakaota ja sopivasti tulista cayenne-uutettaextra pakurikääpä -uutteella ja vielä eleuthero -yrtillä (parantaa muistia ja virkeystasoja) terästettynäPussillisen olen myös sekoittanut noin desiin keitettyä vettä (voi laittaa myös lämpimään manteli/kookosmaitoon)jolloin tuli vähän tuhdimpi drinkki. Siinä vahva suklaanmaku ja cayenne pääsivät mahtavasti esiin! Shotteja siis kiitos! Mutta jos haluaa ison mukillisen lämmintä hyvää juomaa ja tämä toimi myös niin! Hyvää tekee vastustuskyvylle ja piristää! 


shottia pelkästään ja vähän ohjetta enemmän vettä
shottina (1 dl vettä)
Tätä sinistä suklaa/reishi XOCO Blue instanttia on tullut nyt maisteltua vuorotellen tuon punaisen kanssaSen luvataan olevan hyvä stressin poistajaTäyteläistäkin se on! Kaakaotakaneliakardemummaa ja lakkakääpä tuplauutteella sekä astragalus -yritillä (lisää kestävyyttä ja energiaa sekä immuniteettia) terästettynäJa paljon siinä on terveysvaikutuksia muutenkinkun mietitään mitä lakkakääpä tai kaakao vielä astragaluksen lisäksi tuovat! Sekä sininen että punainen ovat mauiltaan loistavia! Kummankin shotin jälkeen olin sitä mieltäettä se juuri juotu oli parempi eli voisin sanoaettä yhtä hyviä sitten! Harmiettä annostus on vain yksi pussi päivässä! Ne molemmat näyttää olevan loppu aika monesta verkkokaupastamutta Aminopörssistä löysin molempia (linkit yllä tuotteissa).Energisyyttään voi boostata myös Sport Herbs valmisteellajos tekee pitkäkestoisia suorituksia tai sitä voi käyttää boostaamaan työpäivääSitä oon laittanut smoothien joukkoonSe nostaa energiatasoja tasaisesti päivän aikanaottaa oman kehon energiavarastot käyttöön niin että jaksaa paremminSitä suosittelen myös käytettäväksi jos etsit luonnonmukaista treeniboosteria pitkäkestoisen treenin ajaksiJos vaikka tanssit useamman tunnin putkeen tai juokset pitkiä lenkkejä! Tai jos vaikka vedät useamman jumpan päivässä ja ohjaat paljon asiakkaita. Tai jos haluat kunnon energiapiikin treeniin! Toimii aika samalla tavalla kuin Cordyceps! Tää on hyvä valmiste vaikka kamalalta maistuu pelkän veden joukossa! Mutta auttaa mulla todella hyvin jos on vaikka pari tuntia putkeen vedettävänä!

Sitten mulla on ollut käytössä myös samaisen merkin Instant Reishi sekä Instant CordycepsEnsimmäisellä voit korvata vaikka kahvikupillisen ja saat boostia päiväänCordycepsiä oon käyttänyt ennen treeniäSitä voi käyttää kolmekin pussillista päivässä! Oon laittanut sitä veden joukkoon pari pussia ennen treeniäJa sen jälkeen homma kyllä pelittää! Cordyceps antaa tasaisesti energiaa koko päivänjos olet vaikka valvonut tai työnteko on muuten tahmean tuntuistaOta yksi pussi aamulla yksi lounaalla ja yksi iltapäivälläJos käytät boostaamaan treeniäsen vaikutuksena mainittakoon esimerkiksi sen nopeuttavan palautumista sillä se poistaa tehokkaasti treenin aikana kertyneitä kuona-aineita ja pieniä lihastulehduksiaErona tällä tuohon Sport Herbsiin on seettä Cordyceps antaa energiaa tasaisemmin kun taas Sport Herbsistä tulee kunnon energiapiikki (mutta itse kyllä parin pussin jälkeen voin sanoa että toimii tämäkin!)Cordyceps on hyväksi myös hengitysteiden vaivoista kärsiville. Mä tein tätä yhtenä yönä viime viikollakun heräsin kurkkukipuun ja yskään ja kipeään oloonSe auttoiVoit sekoittaa näitä kumpaakin ihan veden joukkoon tai smoothieenTai talvella keitettyyn veteen! Voin sanoa että kaikki nää valmisteet ovat tuoneet lievitystä flunssaiseen oloon enkä ole ottanut "oikeita" lääkkeitä ollenkaan.On se kumma juttuKesällä voi mennä helposti ilman mitään "douppausta"mutta kun syksy tulee ja illat pimenevät. Väsyttää ja tekee mieli jotain hyvää! Huh huh! Kaikki keinot on silloin sallittuja ja nää on ainakin hyviä ja terveellisiä sellaisiaOnpahan muutama vaihtoehto suklaalle ja sitten synteettisille treeniboostereille ja latureilleNuo XOCO juomat ovat näköjään jo monesta paikkaa loppumutta laitoin teille nyt pari linkkiä mistä ylipäätään löydätte näitä. Kirjoittelen taas lisää muistakin vaihtoehdoista lähiaikoina!


Onko teillä jokin tosi hyväksi havaittu oma lemppari joka toimii kaamosmasennukseen ja jaksamiseen pimeänä aikana? Millä te douppaatte itseänne silloin kuin väsyttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti