Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.10.2014

Syyslomaa


Huomenta :) Toivottavasti teillä viikko on lähtenyt käyntiin? Kiitos tosi paljon kaikille kommenteista sunnuntain postaukseen. Ja myös kiitos arvontapostauksen kommenteista. Sain eilen Terranovan Life Drink jauheet, loppuviikosta arvotaan voittajat. Jos et vielä ole osallistunut, niin ehdit vielä! Samassa paketissa sain Solgarin tuotteita (no niin nyt sitä mainostamista sitten tulee). Puuron joukkoon laitan joka aamu vähän tuota vaniljan makuista proteiinia. Tutun turvallisesti menee tämäkin aamu tuorepuuron kanssa. Mä syön aina saman aamupalan! 

Edit
Kommenteissa pyydettiin reseptiä puuroonjoten vielä lisäyksenä linkki tuohon tuorepuuroon (aattelinettä ootte jo niin kyllästyneet tähän mun tuorepuurovouhkaukseen niin en taas laita reseptiä postaukseen)!

Lapsilla alkoi tänään koulusta syysloma ja teen töitä nyt vähemmän. Oikeastaan oon melkein lomalla itsekin! Mitään suurta ei ole suunnitteilla, ollaan ihan kotinurkilla. Eniten on toivottu uimahallia ja pingistä Kisiksellä. Eli urheilullista meininkiä luvassa! Ja sitten me naapurien iloksi varmaan lauletaan SingStariaSe jäi tyttöjen bileiden jälkeen tuohon olohuoneen lattialle ja nyt on laulettu joka päivä lapsen kanssaEilen naapurit oli varmaan iloisia kun lähdettiin illalla fudistreeneihin niin saivat olla hetken rauhassa :)

Aamulla tuli tänään nautittua kaikessa rauhassa aamun tuorepuuro ja Hesari. Eilen otin puuron mukaan töihin, söin sen aamutunnin jälkeen. Vielä alkusyksystä kun oli valoisampaa, kävin ennen tiistain aamutuntia muutamia kertoja aamulenkillä, ja söin aamiaisen sen jälkeen. Sitten pitämään tuntia. Nyt on ollut niin pimeää ja työpainotteista, että aamulenkit on jääneet. 

Koitan kuvata teille tällä viikolla kahvakuulatreenin, jonka suunnittelin tiistain iltapäivän tunnille. Kyllä hiki lensi eilen tuntilaisilta ja multa myös. Siinä nousee mahtavasti syke ja sarja on keskivartalopainoteinen.


Hyvää syyslomaa kaikille tän viikon lomalaisille!6 kommenttia:

 1. Sissi Vartiainen15.10.2014 klo 9.35.00

  Moi,

  mistä löydän tuon tuorepuuron ohjeen? Olisin myös kiinnostunut tuosta Solgarin protskujauheesta, mistäköhä sitä saa ostaa?

  Kiitos jo etukäteen tiedoista ja mukavaa lomaa.

  -sissi-

  VastaaPoista
 2. Moi! Editoin vähän postausta ja löydät sen sieltä! Kiitos kovasti ja kivaa viikkoa sinne myös <3

  VastaaPoista
 3. Moi! Editoin vähän postausta ja löydät sen sieltä! Kiitos kovasti ja kivaa viikkoa sinne myös <3

  VastaaPoista
 4. Niin ja unohdin vastata mistä protskujauhetta saa. Luontaistuotekaupoista kannattaa kysyä!

  VastaaPoista
 5. Sissi vartiainen16.10.2014 klo 15.27.00

  Moi,

  kiitos ohjeesta. Olen uusi seuraaja, joten ohjeita vaan postauksiin 😋

  -sissi-

  VastaaPoista
 6. Ole hyvä ja kiitos kun pyysit :) Laitan vastaisuudessa kyllä!

  VastaaPoista