Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.10.2014

Lauantain partyt ja sähläykset ja blogipohdinnatViikonlopun juhlat on juhlittu ja oli kyllä mahtavan kivaa. Eilinen päivä ei kyllä muuten mennyt kuin Strömsössä. Lähdin kaupassa käymään päivällä ja unohdin mun avaimet kotiin. Ei auttanut kun soittaa huoltoyhtiöön. Siinä mä sitten istuin pihalla ja odotin, että joku tulee päästämään mut sisälle ja pääsen valmistelemaan illan juhlia. Oli jo kova nälkäkin, olin lähtenyt kauppaan heti lenkiltä tullessa suoraan. Tällainen oli mun lauantain välipala sitten :) Huoltomiestä odotellen kerrostalon pihakeinussa.. Siideri kädessä. Keskellä päivääNäin meillä täällä lähiössä.

huoltoyhtiön miestä odotellessa
Terveellinen raakakakku, jota innolla olin tehnyt oli sekin jotenkin ihan pilalla. Aloin ottamaan siitä blogiin kuvia ja onneksi maistoinAivan kamalaa! Jotenkin jo rakenne leikatessa oli ihan outoa? En ymmärrä mitä tapahtui.. Mulla oli sitten pari tuntia aikaa kehittää jostain gluteeniton kakku ja kaupan pakkasesta sellaisia onneksi löytyi. En ole valmiskakkuja ostanut varmaan ikinä, ja tää oli mulle ihan yllätys. Positiivinen sellainen! Vaikkakin oli paljon lisäaineita eikä varmasti ollut sieltä terveellisimmästä päästä!

terveyskakku menossa eteenpäin (kiitos J kuvasta)
Mutta meillä oli super mahtavan kivaa tyttöjen kanssa ja oon niin iloinen siitä miten kultaiset ystävät mulla on! Syötiin, laulettiin Sing Staria ja lähdettiin bilettämään.


Tänään on taas tullut mietittyä näitä kirjoitusjuttuja.. Ja blogia.. Jännittää ensi viikon Blog Awards. Ihan ensin pitää sanoa, että oon järjettömän kiitollinen siitä, että olette äänestäneet Sports Ladyn finaaliin. On kunnia olla siellä. Mä kuitenkin aavistuksen varmaan eroan normibloggaajasta. Mä en oikein ikinä pääse ja ehdi minnekään tilaisuuksiin ja bloggaajien tapahtumiin, kun työt ja perhe-elämä "haittaavat" sen puolen harrastamista. Haluaisin kyllä käydä niissä enemmän jos vaan ehtisin. Ja yleensä jos tulee jokin tosi tosi kiva kutsu niin sitten voi yrittää aina fiksata töitä. Olen myöskin halunnut kirjoittaa blogia itsenäisesti. Ilman, että joku muu päättää siitä mikä mainos blogiini tulee tai tuleeko niitä edes. Kun Fit Fashion blogiyhteisö perustettiin, mua pyydettiin sinne. En halunnut sinne enkä hyväksynyt heidän ehdotustaan ja he eivät hyväksyneet minun vastaehdotustani. En myöskään tiennyt minkä profiilin paikka siitä tulee joten en halunnut ottaa riskiäOlla osa jotain mitä en koe minulle ja arvoilleni oikeaksi. Älkää käsittäkö väärin siellä on myös kivoja ja hienoja blogeja! Mutta never say never ja kun ilmaantuu oikea ja sopiva foorumi blogille niin miksei ;)

Eilisen jälkeen on taas tullut mietittyä sitä "harhakuvaa" mitä blogeista helposti tulee. Bloggaajan arki helposti alkaa lukijasta tuntua ärsyttävän ruusuiselle ja onnelliselle, kun aina postataan kauniita kuvia ja iloisia asioita. Ja hyvä juuri näin mun mielestä, että kirjoitetaan positiivisesti. Valittamista ja negatiivisuutta ei kukaan jaksa. Nyt eilisen jälkeen mua vaan nauratti niin paljon, että oli pakko jakaa nää hölmöt episodit teidän kanssa. Aika säätämistä tää elämä kyllä vaan välillä on :)

Mä haluan blogissa säilyttää tietynlaisen rehellisyyden. Enkä halua myöskään ärsyttää teitä lukijoita tunkemalla sivua täyteen mainoksia. Tai mainostaa kaikkea koko ajan. Mulla on sen verran oma linja ja oma tahto, etten ole "lahjottavissa". Ne asiat mistä täällä kirjoitan ovat myös itsestä hyviä. Tiedän mihin kellonaikaan mun pitäisi postauksia tehdä ja mistä asioista kirjoittaaSilti kirjoitan milloin sattuu ja mitä huvittaaEnkä halua myöskään ärsyttää ketään esittämällä jotain muuta kuin olenMä olen tällainenTykkään treenata kotona ja liikkua metsässä! Mutta kyllä musta on tosi ihanaa olla myös ihmisten ilmoilla ja nauttia ihan normaaleista jutuista! Ja välillä laittaa mekko päälle ja juoda shamppista ja bilettää kunnollaMuutenkin olen aina oma itseniOlen sitten töissä tai vapaalla. Se juuri tässä työssä on mahtavaa! Ei tarvitse pönöttää tai päteäEsittää isompaa ja tärkeämpää kuin onJos en kelpaa sellaisena kuin olen niin sitten enEsittäminen ja teeskentely vievät yllättävän paljon energiaa ja voimiaJokaisen pitäisi saada olla juuri sellainen kuin on.

Ihanaa viikkoa ja hyvillä fiiliksillä tähän viikkoon ihanan viikonlopun jälkeen! Kiitos ihanat rakkaat ystävät!

8 kommenttia:

 1. Ihana kirjoitus! Vitsit kun olet aina niin iloinen ja positiivinen. Saat mut aina niin hyvälle tuulelle. Hyvä synttäriä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annu ja mä tuun myös niin hyvälle tuulelle aina kin kommentoitte juttuja. Niillä on iso merkitys. Välillä mietin että lukijoita käy blogissa päivittäin aivan valtavasti, mutta kommentteja tulee aina melko vähän. Sitten kun niitä tulee niin on kyllä kiva lukea mitä te siellä mietitte :) Ihanaa viikkoa!

   Poista
 2. Hei, älä koskaan ikinä muutu. Pysy juuri tuollaisena kun oot....oo-oo-ooppo....���� Niin monet kiinnostavat blogit olen jättänyt ylimainonnan takia. Ihan naurattaa välillä miten bloggaajat yrittävät ujuttaa mainostamansa tuotteen sivulauseeseen huomaamatta, mutta tehdyiltä ne jutut vaan näyttää. Ei aitoja kokemuksia ollenkaan.
  Kivaa viikon alkua.
  T. Lukijasi joka mässäili eilen shipseillä ja olo on nyt kauhea! Örk. Uuteen nousuun!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pysyn kyllä! Sen mä ymmärrän, että jos mainostamastaan tuotteesta saa tosi hyvän korvauksen niin ok. Mutta kyllä se bloggaajilta on suurimmaksi osaksi hyväntekeväisyyttä isoja yrityksiä kohtaan. Joo kyllä täälläkin tuli herkuteltua eilen lauantain juhlien jälkeen. Mutta back to basics taas! Kivaa viikkoa!

   Poista
 3. Sinun blogi on kyllä huippu. Kotitreenit ja kaikki. Onnea synttärisankarille.
  Oon ihan koukussa sinun päivityksiin.

  VastaaPoista
 4. Ihana kirjoitus! :)!

  Mulla on ollut vähän samat fiilikset ton mainonnan suhteen. Mun mielestä se tekee blogin ulkoasun sekavaksi enkä siksi ole halunnut mainoksia ottaa.

  Minut on vastikään valittu Blogirinkiin ja tutustun siis parhaillaan siihen yhteisöön ja siihen mitä se tuo tullessaan ja tähän asti on ainakin tosi kivalta vaikuttanut.

  Mun linja on kanssa ollut se, että bloggaan niistä asioista mistä oikeasti itse tykkään ja mitkä koen omikseni. Joskus testailen saamiani tuotteita ja välillä ihan itse ostamiani mutta olen aina olen rehellinen siitä, mitä mieltä tuotteista olen. Ja jos ei ole aito, kyllä se paistaa läpi.

  Sinä olet aito ja on hienoa, että pidät linjastasi kiinni! :) Jatka samaan malliin. Sun blogauksia on kiva lukea!

  Niin ja Onnittelut <3

  VastaaPoista
 5. Moi Miia! Ja kiitos kovasti :) Se on tosi tärkeää että saa itse vaikuttaa ja päättää mistä kirjoittaa ja mitä mainostaa. Esimerkiksi jotkin Valion uutuudet, joita minullekin tuotiin eivät päätyneet blogiin. Eivätkä oikein omalle lautasellekaan.

  Ihanaa viikkoa sinne ja pidetään oma linja jatkossakin. Ja kiitos kommentista vielä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Paula :) Siis oikeasti niin mukava kuulla! Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista