Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

27.11.2015

Champange & Dresses


Tänään oli aihetta juhlaan. Moneltakin kantilta katsottuna. Ja oli perjantai. Mikä ihana tekosyy vähän juhlia. Juhlistaa omaa onnistumista yhdessä pitkäaikaisessa jutussa, ja palkita ystävää viikon päätteeksi. Yhdistää oma onnistuminen ja kaverin hemmottelu. Laitoin meille shamppista, sienikeksejä katkaraputäytteellä ja superihaniasokerisiasuklaamuffinsseja, suoraan leipomosta. Joskus on vain annettava periksi sokerin kiusaukselle ja nautittava elämästä. 

Musta on ihana kattaa pöytä ja kutsua vieraita. Itsenäisyyspäivänä meillä on tyttöjen kanssa vähän isommat juhlat, sitä odotan tosi paljon myös!
Ja pyynnöstä piti näyttää millaisia mekkoja olin hankkinut. Tällaisia. Kokeiltiin niitä itse asiassa molemmat Katjan kanssa. Näistä barbileikeistä ei ehkä kuitenkaan tule tänne kuvia :D Tukka miten sattuu ja meikeistä ei enää tietoakaan parin tunnin fudiskentän laidalla seisomisen jälkeen... Mutta siis näin tänään. Löysin nämä iltapuvut Vanhalta keskiviikkona, kun siellä oli maahantuojien outlet. Tammikuussa on seuraava, ja kannattaa mennä jos tarvitset iltapukua. Nämä maksoivat 129 ja 150 euroa. Oikea hinta oli jotain paljon paljon enemmän. Pinkki mekko lähtee itsenäisyyspäivän tanssiaisiin lauantaina aaton aattona. Lila mekko ehkä serkun häihin. Viikko on mennyt niin töitä tehdessä, että on ollut ihanaa relata tänään. Kirjoittelin teille jo viikon kuulatreeninkin valmiiksi, se tulee lähiaikoina blogiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti