Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

20.11.2015

Friday's affirmations"Your body deserves the best"
"Be kind to your body. You'll have only one"

Perjantain aamupalaa. Granaattiomenan kuorimisen voi ottaa omanlaisenaan meditaationa. En ole keksinyt vielä tosi helppoa tapaa irrottaa siemeniä hedelmästä, koko ajan homma kuitenkin nopeutuu. Ihanaa perjantaita kaikille! Huomenna blogissa pikaruokia terveelliseen tapaan. 2 kommenttia:

  1. Tuo on aina yhtä sotkemista ku siemeniä irrottaa ja jokapaikka punaisena :D Mutta hyvää on! Ihania muuten nuo edellisen postauksen spa tuotteet..pitää ehkä käydä hypistelee siellä Kampissa ;) Meillä taitaa olla tuo saman sarjan kylppärivalo..meillä oli kans pitkään remontin jälkeen kylppäri ilman kunnon valaistusta,sitäkin arvostaa eri tavalla ku on hetken ollu ilman :D Kivaa viikonloppua, mä aloitan kans pitkästä aikaa vapaan vkonlopun ja nyt kävelylle tonne pimeyteen..Terkuin HennaK

    VastaaPoista
  2. No niin on. Pitäisi essu laittaa :D Ja aina saa olla putsaamassa seiniä ja pöytiä :D Varmasti löytyy kaikkea kivaa jos meet Luinille. Ne mustat pyyhkeet ja muut on myös tosi hienoja. Kivaa viikonloppua sinne ja nauti vapaista. Pääsee lenkkeilemään valoisalla!

    VastaaPoista