Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

1.11.2015

Se joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa.. Vai päin mäntyä.. Havuja kuitenkinToivottavasti teillä on ollut hyvä viikonloppu. Me oltiin eilen Ski Expossa lapsen kanssa, ja siellä riittää lapsille tekmistä. Päivä olikin ihan erilainen siellä, kun mun perjantain messupäivä, aktiviteettihenkisempi. 

Eilen aamulla korkkasin myös mun uuden havupuujuoman. Havupuujuoma on luonnontuote, ja sen vaikutusmekanismina sanotaan olevan antioksidantit, jotka nostavat vastutuskykyämme auttaen soluja puolustautumaan vierailta bakteereilta sekä virushyökkäyksiltä. Havupuujuomassa yhdistyvät katajan, kuusen ja männyn terveysvaikutukset. Otan aamuisin noin desin verran tyhjään vatsaan. Tämä juoma voidaan nauttia sellaisenaan.

Kataja, kuusi, mänty tarvitsevat toisiaan


Sanotaan, että havupuujuoman teho olisi silloin parhain, kun siihen on yhdistetty metsiemme kolmea suurinta vaikuttajaa. Katajan vaikutuksia ovat mm. vatsa­- ja suolisto­-oireet, lymfaattinen järjestelmä, ulkoinen, perifeerinen pintaverenkierto, hengenahdistus ja ruokahalun balanssi ja siihen vaikuttaminen. Mänty sen sijaan tuo vaikuttavuutta reumatismiin, kihtiin, hermosärkyyn, ilmavaivoihin, keuhkojen toimintaan (mm. yskä) ja ihottumaan. Kuusen puolestaan sanotaan auttavan lihaskipuihin, keuhkoputkentulehdukseen, yskään ja nuhaan. Mulla on ollut käytössä myös Puhdistamon Havupuu-uutetta. Siinä taas annostus päivän aikana on pari pipetiilistä, jonka voi sekoittaa vaikka veteen. Sen tärkein raaka-aine on nuori männynkuori. Se kerätään männyn latvustosta, ja koska kuoriosa on nuorta ja puhdasta, on se myös erittäin antioksidanttirikasta. 


P.S. Olette varmaan huomanneet tuon "Voita kuukauden treenit" -arvonnan. Jos ette, niin aikaa on osallistua vielä sunnuntai-iltaan saakka. Sitten arvon lahjakortin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti