Sports Lady®

Sports Lady®

2.11.2015

Meidän viikonloppu - voita liput


No nyt kyllä messuja pukkaa. I love me'stä ja Ski Exposta on selvitty ja nyt on luvassa Meidän viikonloppu. Samalla lipulla pääset ELMAan, lemmikkiExpoon (la-su), Kädentaitotapahtumaan, Metsämessuille ja Outlet Expoon. Meidän viikonloppu järjestetään tulevana viikonloppuna Messukeskuksessa 6.-8.11.2015. Sinne olen itsekin taas menossa katsomaan mitä kivaa löytyy esim. luomupuolelta.



Yksi osa messuja on Outlet Expo, joka on merkkituotteiden myyntinäyttely, jossa ystävämyynnit ja Outletit löytyvät saman katon alta. Täältä voit katsoa näytteilleasettajat. Ja täältä voit tsekata messutarjoukset. Messuilta voi tehdä hyviä löytöjä. Jos tarve on selkeä jollekin jutulle, niin kannattaa miettiä messut myös shoppailun kannalta. Itsellä messujen kiertely rajoittuu ehkä muuhun kuin ostamiseen, mutta toisaalta I Love Me:stä ostin ihanan Gantin kellon (tosi tosi edullisesti) ja Digiexposta lähti mukaan pitkään haaveilemani Olympuksen kamera. Ski Exposta taas löydettiin mielettömän hieno ja hyvä laskettelukypärä lapselle, puoleen hintaan. Kaikki oli ennalta harkittuja. Kelloa en tietenkään olisi välttämättä tarvinnut, mutta se oli kaunis ja edullinen. Joten.. Couldn't help that..




Tulevan viikonlopun ELMA-maaseutumessut on myös aina olleet meidän ohjelmistossa. Silloin, kun lapsi oli pieni, käytiin ihastelemassa eläimiä ja ratsastamassa ponilla. Tuttuun tapaan tänäkin vuonna messuilta löytää karvaisia ystäviä, kuulumisia maaseudulta ja erilaisia elintarvikkeita. Tänä vuonna luvassa on myös jotain uutta, kun Pro luomu ry pistää messuille pystyyn oman luomukylänSiellä voi tutustua monipuolisesti suomalaiseen luomutarjontaan ja maistella luomua. Tai oletko kenties harkinnut maallemuuttoa :D Siitäkin saat lisää infoa messuilta. Kädentaito -puolelta ajattelin hakea vähän vinkkejä jouluisiin askarteluihin. Se on aina kivaa hommaa lapsen kanssa.

Ja sitten se arvonta... Kommentoi postaukseen ja osallistut 2 lipun arvontaan. Ilmoitan voittajan torstaina 5. marraskuuta. 




19 kommenttia:

  1. Oiihh tytön (1v 3kk) kans mentäis messuille ihastelemaan eläimiä!! :)

    VastaaPoista
  2. Viikonlopuksi mukavaa tekemistä!

    VastaaPoista
  3. Samoilla messuilla ollaan vietetty tämä syksy, vielä kiinnostaa Elma messujen luomu osaston tuotteet.

    VastaaPoista
  4. Outlet ja kädentaito kiinnostavat kovasti. suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
  5. Oispa kiva päästä tänäkin vuonna!

    denark@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Pikku Neidin kans mentäis:)

    VastaaPoista
  7. Näillä messuilla ei ole koskaan tullut käytyä. Nyt olis jälkikasvuakin, jota varmasti kiinnostaisi Elman eläimet. Äitiä myös outlet :) Osallistun siis arvontaan.

    VastaaPoista
  8. Ihanat eläimet ja luomuruoka kiinnostaisivat!

    makoivisto@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Ihana tuo gantin kello :) Menisin messuille jos olis vapaata, joten en osallistu arvontaan..tulin vaan kelloa kehumaan :D
    Terkuin HennaK

    VastaaPoista
  10. Olen mukana arvonnassa :)
    mustikkapusu@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Outlet expo kiinnostaisi. :)

    VastaaPoista
  12. Nää messut on syksyn kohokohta :)
    sanna.vaitjoki@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Mukana :)
    ida.kojo@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Jou. :) jonna.taskila(at)gmail.com

    VastaaPoista
  15. Mukana arvonnassa. Nuo luomujutut olisi kiva käydä katsomassa kanssa. :) Siinä toivossa että niitä alkaisi itsekin käyttämään enemmän.
    heini_1@suomi24.fi

    VastaaPoista
  16. Olis superihana voittaa!! <3 (marhu79@gmail.com)

    VastaaPoista
  17. Liput olisi ihana saada. Outlet osasto olis kiinnostavin.
    tmoisanen@luukku.com

    VastaaPoista
  18. Ehtiikö vielä mukaan. Käsityöpuolelle ainakin menossa :)
    ansuliini1982(at)gmail.com

    VastaaPoista
  19. Kiitos kaikille osallistuneille. Olisin halunnut tietenkin antaa liput teille kaikille, mutta tällä hetkellä onnetar suosi yhtä henkilöä. Olen ilmoittanut sinulle sähköpostitse suoraan. Valitettavasti lippuarvonnassa ei voi voittajan nimeä julkisesti sanoa, mahdollisten väärinkäytösten takia (tällaisia on joskus kuulemma ollut, ei tosin mun blogin kanssa).

    Lisää on tulossa kivoja arvontoja, joten stay tuned :) Kivaa viikkoa kaikille!

    VastaaPoista