Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.11.2015

Meidän Viikonloppu


havupuushotti, tuorepuuro ja vihersmoothie

Messuilla tuli tänään käytyä. Sain Katjan kaveriksi ja yhdessä on aina kivempi kierrellä. Luomu -puolella oli kivoja juttuja ja todella paljon maistiaisia. Ainakin siihen aikaan kun me mentiin. Olin juuri syönyt reippaan aamupalan, että jaksaa messuilla.. Joten maistiaiset jäi vähiin :) Hunajaa kyllä jaksoin maistella ja unohdin hakea tuon Tattarihunajan, mikä piti ostaa. Ehkä piipahdan vielä huomenna messuilla. Suurimmat odotukset mulla oli ruokapuolelle, mutta siellä oli ehkä enemmän sellaista juttua mikä ei tähän blogiin sovi kuvattavaksi eikä kuulu oikeastaan omaan ruokavalioonkaan sen isommin. Ihania makeita juttuja, lihapiirakoita, kalakukkoja, karjalanpiirakoita, pullaa, riisipuuroa.. Oli onneksi myös marjoja, hedelmiä, sieniä.. Siitä kojusta ostin iltapäivällä myös Tyrni -smoothien kun nälkä sitten yllätti jossain vaiheessa.


Sun Speltin osastolla kävin jutustelemassa Karin kanssa ja sain hänen kirjansa. Spelttituotteista ehdoton lemppari on lakut, niihin vain kehittyy huononlainen riippuvuus kun syömistä ei voi lopettaa :D


pakurikääpä oli edustettuna monella osastolla niin teen, kahvin kuin erilaisten voiteiden muodossa
Haha :D
Outlet Expon puolella oli vaikka mitä. Paljon olisi tehnyt mieli juttuja, oli hyviä tarjouksiakin. Tavaraa laidasta laitaan. Vaatteista kynsilakkoihin ja kyltteihin. Se mitä lopulta ostin (mun ei pitänyt ostaa mitään), oli kahdet talvikengät lapselle. Todella hyvään hintaan. Ja sitten ostin kaksi laskettelutakkia. Ne olivat myös järjettömän edullisia. Onneksi en Ski Exposta ostanut. Luhdan osastolta. Kannattaa käydä katsomassa. 

Oli kiva messupäivä. Ehdittiin pyörähtää katsomassa myös eläimiä. Samat jutut kuin muinakin vuosina. Söpöjä tipuja, koiranpentuja, lehmiä, pikkupossuja, aaseja, minihevosia, isoja lehmiä.. Kädentaitopuoli jäi kokonaan nyt käymättä. Aika meni ihan liian nopeasti. Ja parasta oli kuitenkin viettää päivää ystävän kanssa. 


Hymyilevän possun myötä hyvää lauantai-iltaa kaikille :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti