Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

24.11.2015

Tuesday and home office mood
Yrittäjän arkea :) Tänään mulla oli melkeinpä toimistopäivä. Asiakkaat oli jotenkin siirtyneet muille päiville, ja mulla oli aikaa hoitaa vihdoin viime kuun kirjanpito. Se on se kuukauden epämieluisin juttu. Jotenkin siihen on aina vaikeaa tarttua, vaikka aikaa ei kuitenkaan lopulta mene kovin kauaa. Kirjanpitäjähän mulla on, mutta se kuittien ja laskujen laittaminen... Aamulla saatoin lapsen kouluun ja tein samalla tunnin lenkin. Lenkin jälkeen aamiaista. Ärsytti ettei Hesaria tullut, nyt kun olisi ollut kerrankin aikaa sitä lukea.. Mutta toisaalta lukee sen verkostakin. Eikä ollut syytä vetkutella kuittien kanssa :D 

Smoothiesta tuli tänään oikein myrkynvihreää, kun kaupasta ei löytynyt tuoretta pinaattia tänään aamulla. Kokeilin laittaa pakastettuja pinaattikuutioita. Kyllä "oikea pinaatti" vaan on parempaa, mutta sainpa vihersmoothieni. En käytä puolivalmisteita tai pakasteita kuin äärimmäisessä hädässä, nyt sellainen oli. Ihan oikeasti mä en muista milloin olisin laittanut jotain pakastevihanneksia ruokaan... Mutta täytyy sanoa, että ero tuoreessa on kuin yöllä ja päivällä. 

Tiistain vihersmoothie

1/2 puskaa korianteria
1/2 sitruunan mehu
1 pussi pakastettua pinaattia
1/4 kurkku
vettä
Himalajan ruususuolaa
Nyt on tosi tyytyväinen fiilis. Toimistohommat on taas hetkeksi tehty, illan tunti suunniteltu ja nyt vielä Pilatesta pitämään. Kotiverkkarit vaihtuu toisenlaisiin verkkareihin :D  Flunssa alkaa muuten vihdoin viikkojen jälkeen olla selätetty, mutta pari viikkoa sitten reväytin kyljen lihakset kun yskin niin paljon. Niiden kanssa olen tuolla nyt pari viikkoa käynyt tunteja pitämässä. Onneksi sekin alkaa jo helpottaa. Kolme viikkoa voi kuulemma kärsiä sellaisestakin riesasta. Tää syksy on kyllä ollut ihan uskomaton kaikkien näiden magneettikuvausten ja flunssien kanssa. Tää sairastaminen taas yrittäjyyden miinuspuoli, jos plussaa on ollut tänään kotona verkkareissa oleilu. Ja lomaan on kolme viikkoa aikaa. Sitten onkin pitkä joululoma, ehtii palautua tammikuun koitoksiin. Huomenna on tarkoitus mennä Wanhalle iltapukua metsästämään Itsenäisyyspäivän juhliin. Jotain glamouriakin vähän tähän viikkoon siis luvassa ;) Ihanaa tiistaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti