Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.11.2015

Mustaa pitsiäYhteistyössä Biancaneve
*postaus sisältää affiliate -linkkejä

Sain mun ensikosketuksen Biancaneven treenivaatteisiin tänä syksynä. Vaatteet ovat olleet paljon esillä telkkarissakin ja Treenipäivässä tutustuin niihin vähän paremmin. Muistatte ehkä nää ihanat kukalliset housut ja keltaisen topin sekä pinkin takin, mitkä mulla oli I love me -messuilla. Niihin mä rakastuin heti. Vaatteet oli saatu Biancaneveltä. 


Nyt on vähän syksyisempää settiä, ja valitsin tällaisen asukokonaisuuden itselleni. Valinta oli tosi vaikea, sillä kaikki on mun mielestä aivan ihania. Myös nämä on saatu. Liityin myös Biancaneven ohjelmaan Adtractionissa. Jos siis päätät tilata jotain näistä asuista itsellesi, en laita pahitteeksi jos klikkaat sisään verkkokauppaan näiden linkkien kautta. Voin saada siitä jonkun euron. Harvoin mä silti blogissa näitä affiliate linkkejä harrastan. Ja taas pitää muistaa, että kirjoitan blogissa vain niistä jutuista mistä pidän ja mitä voin suositella oikeasti ja sydämestäni. Kirjoitan myös asioista ja tavaroista, jotka olen itse ostanut. Tai kirjoitan vaikkapa palveluista ilmaiseksi. Siinä on palveluntarjoajan työ minun työtäni (bloggaajana) vastaan. Jos jotakuta ärsyttää nyt nämä affiliate -linkit niin saa vapaasti jättää postauksen lukematta :D Tai tilata vaatteet omaa kauttaan tai jättää vallan tilaamatta :D Saa käyttää muttei oo pakko.

Mun valinnat uudesta mallistosta ovat: 

Biancaneven vaatteista voi sanoa että ne ovat "luxury sportswear". Vaatteet näyttää hyvälle ja laadukkaalle ja ennen kaikkea tuntuvat hyvälle päällä. Voisi sanoa, että melkein kuin toinen iho. Niissä on tosi hyvä olla, ja mistään ei kiristä. Housuissa on takana rypytys, ja se tekee niistä paljon istuvammat. Housut saa nostettua korkeavyötäröiseksi, tai vyötäröä voi kääntää kaksikerroin jolloin siitä tulee matalampi. Toppi on selästä kokonaan pitsiä, ja silloin tuntuu luontevalle antaa housujen olla korkeavyötäröisenä :)
Biancaneven myymälä on Tampereella, ja Helsingissä niitä myydään Imperial Health Clubilla, osoitteessa Töölönkatu 21. Siellä voi sovittaa vaatteita ja myös ostaa niitä. Sinne kannattaa etukäteen myös soittaa, jos kaipaat juuri jotain tiettyä vaatetta. Ja verkkokaupasta on helppo tilata. Sitä kautta ne tulevat nopeasti kotiin. Apua voi kysyä verkkokaupassa myös online chatissa arkisin klo 9-17.

Mä oon kyllä niin fiiliksissä näistä vaatteista tällä hetkellä. Ehkä juuri niiden mukavuuden takia, eikä se haittaa että näyttävätkin vielä hyvälle!

1 kommentti:

  1. Sports betting system generates +$3,624 profit last week...

    Z-Code System winning picks and forecasts for NFL, NBA, MLB and NHL!!!

    VastaaPoista