Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.11.2015

Lupaus - se on lunastettu

*yhteistyössä Ihohoitola Lupaus 

Nyt on melkoinen tehtävä. Osata purkaa tähän tekstiin se olotila ja fiilis, mikä tästä hoidosta tuli. Viime perjantaina viikon päätteeksi mulle oli varattu aika Ihohoitola Lupauksen Dr Hauschkan holistiseen vartalohoitoon. Oon käynyt aika monissa hoidoissa, hieronnoissa ja aromaterapiajutuissa. Tässä hoidossa kuitenkin aukeni se asian ydin. Astuessani ovesta sisään huokailin vain ensin miten kaunista siellä on. 


Asiakasta voidaan hieroa ja öljyjä voidaan levittää iholle ja hoito on varmasti ihana ja miellyttävä. Mutta mikä tekee siitä sen täydellisen version? Mun mielestä läsnäolo yhdistettynä oikein valittuihin öljyihin ja laadukkaisiin tuotteisiin sekä ammattitaitoon.. Sen hetken nautinto yhdistettynä terveysvaikutteisiin tuotteisiin ja lämpöön, läsnäoloon. Hoitolan kauneus, siisteys, materiaalien laadukkuus.. Se tekee tästä hoidosta erityisen. Ja Lupauksen Tarja on aivan super ihana tyyppi. Voinko vielä kehua jotenkin? Mä olen todella esteettinen ihminen ja arvostan kauneutta. Luonnollista kauneutta. Esimerkiksi koko hoitolan fiilis, ulkonäkö, valot, materiaalit, esillepano.. Tuli sama fiilis kuin mun kaikissa asunnoissa sisään astuessa ensimmäistä kertaa asuntonäyttöön: Ostan tämän! Eli ensivaikutelma.. Ja sen ulkoisen kauneuden lisäksi tulee se sisäinen kauneus.  

Hoito alkoi jalkakylvyllä, jossa oli jalokuusi -kylpyöljyä. Jalokuusi lämmittää, rentouttaa ja tehostaa pintaverenkiertoa. Sen jälkeen siirryin hoitopedille. Mut peiteltiin lämpimien peittojen alle ja hoito aloitettiin selästä. Valitsin sitruuna sitruunaruoho öljyn eri vaihtoehdoista. Puhtaasti sen takia, koska rakastan sen tuoksua ja sitrus on muutenkin energisoiva. Se on mun lemppari. Virkistävä, sitruunainen öljy kiinteyttää ihoa. Vartaloöljyssä yhdistyvät luonnollisten eteeristen öljyjen aktivoivat tuoksut ja rohtokasviuutteiden ja öljyjen hoitavat ja vahvistavat ominaisuudet. Sitruunan sanotaan parantavan työtehoa, auttavan keskittymään ja stimuloivan älyä. Eteerinen sitruunaöljy on myös hyväksi ruuansulatukselle ja verenkierrolle. Sillä voi hoitaa myös hyvin selluliittia ja suonikohjuja. Sitruunaruoho taas on ominaisuuksiltaan virkistävä ja kohottava. Sitä käytetään usein karkoittamaan myös hyönteisiä, tulehduksia, kurkkukipua tai kuumetta. Se Yuzu tuoksu joka loppuviikosta blogissa vilahti, käy siis mökille myös kesällä hyönteiskarkotteeksi. Tai lenkkipolulle. Tuoksuu paljon paremmalle kuin off.

Selän jälkeen käytiin läpi jalat vatsamakuulla ja sitten käännyin selinmakuulle. Olin edelleen toipilaana viikon flunssasta ja mua tietysti alkoi yskittämään makuuasennossa. Harmitti, että hoito menisi ihan pieleen ja nolotti yskiä. Ihana Tarja laittoi mulle jalokuusi kääreen rinnan päälle, se auttoi kun pihkainen tuoksu avasi hengitysteitä ja rentoutti. Kääre vaihdettiin muutamaan kertaan uuteen. Yskä loppui ja sain rentouduttua. Jalat käytiin läpi myös selinmakuulla ja nyt käytettiin salvia -öljyä. Hoidossa otettiin huomioon myös jalkapohjissa sijaitsevia pisteitä, joissa jokaisella on oma funktionsa kehossamme. Sitten sitruuna-sitruunanruohoöljyllä jatkettiin vatsa, kädet sekä dekoltee. Tässä vaiheessa nukahdin. 

Jossain vaiheessa sitten Tarja minua pediltä herätteli. Oli ihana kun sai rauhassa siitä virota eikä tarvinnut heti hypähtää hoitopöydältä pois. Sai "laskeutua" rauhassa :D Se on kai oikea termi kuvaamaan sitä olotilaa. Oli aivan mielettömän hyvä ja rentoutunut olo. Ei yskittänyt enää. Oli hyvä mieli. Niin keho kuin mielikin olivat rentoutuneet. Ja kun juuri ne molemmat kulkevat käsikädessä aina. Sitä ei monissa hoidoissa ymmärretä. Kehoa hoidetaan monasti mekaanisesti. Kuten lääkäri lääkitsee kehoa, ottamatta huomioon että monet sairaudet ja säryt saattavat johtua särkyneestä tai surullisesta mielestä tai hormoniepätasapainosta. Tai miten joku valmentaja valmentaa valmennettavaa vain kehon kautta. Mua kiinnostaa tällä hetkellä valtavasti kehon ja mielen yhteys ja siihen olen enemmänkin perehtynyt lähiaikoina. Siitä saa silti ihan oman juttunsa erikseen joskus. 

No aihe lähtee vähän rönsyilemään, mutta takaisin vielä hoitoon :) Tämä vartalohoito perustuu Dr Hauschkan kosmetologien opettelemaan tietynlaiseen rytmiseen hierontaan, jota saavat asiakkailleen tarjota vain tähän koulutuksen käyneet kosmetologit. Rytminen hieronta harmonisoi lymfan kulkua ja vahvistaa elinvoimaa. Lääkeyrtit vartaloöljyissä tuovat myös oman terveysvaikutuksensa hoitoon. Ne eivät ainoastaan tuoksu hyville, vaan myös auttavat ja parantavat. Tää hoito oli jotain aivan käsittämättömän ihanaa ja harmonisoivaa. Sen jälkeen on ollut mielettömän hyvä olo. Hoidon vaikutus kestää kuulemma jopa päiviä. Ja niin se kestikin.

On mieletön rikkaus saada tutustua ihaniin ihmisiin blogin kautta. Aitoihin, sydämellisiin, ammattitaitoisiin, upeisiin tyyppeihin, jotka seuraavat sydäntään. Kaikilla on aina oma tarinansa ja nämä kohtaamiset ja tutustumiset ovat jotain aivan mielettömän hienoa. Kiitos Tarja.  6 kommenttia:

 1. Tarjassa on taikaa, ihmeellinen, kaunis ihminen, sädehtivä valtaisa aura. Sanat ei riitä omallakaan kohdalla. Tarja sai rauhoittumaan ihmisen, joka ei ole koskaan täysin rentounut yhdessäkään hoidossa aiemmin, nukahdin. Jokaisen tulisi kokea hoito itse ja tavata Tarja. <3 Sanat eivät vaan riitä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, täysin samaa mieltä. Aivan mieletön kokemus ja oikeasti vartalohoito sai ihan uuden ulottuvuuden <3

   Poista
 2. Olin Hanna samassa hoidossa eilen!!! aivan ihana kokemus <3 Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Eikö ollut aivan mahtavaa. Ihanaa keskiviikkoa <3

   Poista
 3. Ihana kuva ja ihana paikka, todellakin kaunista <3 itsekkin kun tommoisen joskus saisi, opiskelen siis hierojaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin kaunis munkin mielestä <3 Ehkä sulla on tällainen kaunis paikka sitten joskus! Tsemppiä opiskeluihin!

   Poista