Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.5.2011

Extreme Run - how was it?

Juoksusta selvitty kunnialla. Päivä alkoi aamuysiltä kun Liina haki minut kotoa heille. Taina ja Tuomas saapuivat sinne myös ja tehtiin "PersReenarit" -kyltit. Junalla seikkailtiin Tikkurilaan ja sieltä oli bussikuljetus Hakunilan Urheilupuistoon. Upea ilma!


Lähdössä junalle
Kuulasiskot ja PersReenarit
Extreme Run Hakunilan Urheilupuistossa 
Tuomas, yksi PersReenareista jonka tehtävänä oli huolehtia meistä tytöistä 
Taina etsii lähtönumeroaan

Smurffit ehostavat Lähdössä kisaan


Reilun 16km reitin ensimmäinen puolisko meni ilman vettä, missattiin vesipiste. Ennen seuraavaa vesipistettä alkoi jo pyörryttää niin paljon, että ajattelin että en ikinä selviä skuugesta pois. Aurinko paistoi ja metsässä ei tuullut. Tuomas pelasti juoksuni ja antoi energiageelin, jonka voimin taas jaksoin. Toisella vesipisteellä menikin monta mukillista ja mukaan Battery...


Esteitä oli monenlaista: Goljatin portaat (askelväli yli metrin), autonrenkaita, erittäin jyrkkiä mäkiä, putkia joista oli ryömittävä, ojia, jokea, kalliota, metallikehikoita joiden yli piti hyppiä ja ryömiä. 


Kisakansa oli erittäin sekalaista. Oli Batmania ja Robinia, luolamiehiä, smurffeja, "Pilvipoutia", lehmiä, kissoja, raksamiehiä ja parhaiten pukeutunut joukkue oli kaasunaamareissa juosseet tyypit.  Ja sittten meitä tavallista lottokansaa, kuten kollegani tapaa meitä taviksia kutsua. 


Hienosti meni kisa! Kaikki tsempattiin toisiamme ja maaliin juostiin käsikädessä. Aika oli 2h 20min. Maalissa saatiin mitalit kaulaan ja sitten venyttelyä nurtsilla. 
5 kommenttia:

 1. Upeeta! Mutta miten näytätte niin kuivilta, eikö tänä vuonna ollutkaan vesiestettä? :)

  VastaaPoista
 2. Toinen kuvassa esiintyvistä henkilöistä ui joessa. Arvaa kumpi?

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää! Josko täällä pohjoisessakin joskus joku järjestäis jotain...

  VastaaPoista
 4. Hahah, smurffithan paljastui tutuksi porukaksi :D

  VastaaPoista