Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

23.5.2011

Show SM 2011, Pronssia joukkueellemmeNyt on myös eilinen Show Tanssin SM 2011 takana. Barona Arenalla kävimme joukkueemme kanssa pitämässä hauskaa lavalla ja saimme Pronssi-mitalin mukaamme Production -sarjassa. Kiitos mahtaville ja upeille joukkuetovereille ja maailman parhaalle coachillemme Marcolle!  Aivan upea koreografia taas kerran, mitä oli niin mahtava jorata. Ja kiitos myös meidän joukkueemme ihanille kampaajanaisille! Ja kiitos teille ihanille ystäville jotka minua katsomossa tsemppasitte. Se oli tosi tärkeää! Laitan kuvia tänne kisoista, kun saan niitä joukkueemme hovikuvaajalta :)


Step Up'n Team F sai hienosti SM-kultaa tänäkin vuonna Aikuisten muodostelmassa. Onnea myös heille. Käsittämättömän upea Jari Saarelaisen koreografia ja upeiden tanssijoiden vahva tulkinta. Lisäksi Marcon toinen muodostelma "Come Back", Aikuiset2 -sarjassa, nappasivat lauantaina kultamitalin. Niin upeaa! Hyvä Step Up! Hyvä me! Niin ikään myös junnuille ropisi mitalia, joten upea aurinkoinen kisaviikonloppu päättyi aikamoisiin mitalisateeseen. 
Kisakampaus ja kirkkaanpunainen huulipuna :)

2 kommenttia:

  1. Onnittelut mitalista. Meidänkin perheeseen tuli kolme mitalia tyttäreni tuomana: perjantaina kultaa Jazz-pienryhmästa, lauantaina pronssia Nykytanssi-pienryhmästä ja loppuhuipentumana eilinen Team F kulta! Oli kyllä upea esitys taas Äffältä. On se eteen kyllä tehty töitäkin koko vuosi. Mahtavat kisat ja mahtava menestys Step Upille.

    VastaaPoista
  2. Upeaa! Onnea sinne kovasti, mahtava suoritus! Team F on aivan loistava!

    VastaaPoista