Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.5.2011

Mietteitä alan vaihdostani

Minulle on viime aikoina tullut paljon kyselyitä omasta koulutusputkestani sekä alan vaihdostani. Ajattelin tehdä siitä tänne postauksen, helpompi niin kuin vastata teille kaikille erikseen. Viime kuukaudet liikuntahommien parissa työskenneltyäni, on elämän laatuni parantunut huimasti. Olen onnellisempi kuin koskaan. Ja nyt vielä kun saan olla duunissa Trainer4You'lla, joka on yksi Suomen huipputaloista tällä alalla! Kiitos vielä kaikille meidän upeille tyypeille Trainer4You'lla loistavasta vastaanotosta tänne. On todella tervetullut ja hyvä fiilis. Ihquja duunikamuja on mulla :)


Aloitin alanvaihdon valitsemalla Trainer4You'lla koulutusputken, joka alkoi Hyvinvointivalmentaja -koulutuksesta, jatkui Kuntosalivalmentaja -koulutuksella ja siitä jatkoin edelleen Personal Trainerin opinnoilla. Näitä täydensin vielä Kahvakuulaohjaaja -koulutuksilla sekä Ravinto-ohjaajan koulutuksella.

Minulta on paljon kyselty miksi päädyin valitsemaan juuri tämän koulutuksen ja olenko ollut siihen tyytyväinen. Lähtötilanteeni oli seuraava: olin päivätyössä toimistossa, minulla oli pieni lapsi ja halusin työn ohella opiskella PT:ksi. Eri vaihtoehtoja kartoitettuani, päädyin Trainer4You'n koulutukseen. Miksi? Se onnistui hyvin työn ohella. Vapaata piti ottaa koulua varten vain joka kuukauden yhtenä perjantaina puoli päivää (koulutus alkoi aina perjantaina klo 12.00). Koulutus järjestettiin Helsingissä, omassa kotikaupungissani. Näin ei tarvinnut olla lapsesta erossa pitkää aikaa. Lisäksi firmalla oli nimeä ja uskottavuutta ja kaikki kuulosti ihan loistavalle. Ja oli myös loppuun asti loistavaa!


Ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Super happy! Mulla on uusi upea ammatti, parhaat työkaverit, kyllä niiden kanssa kelpaa tehdä töitä. Myös koulutuksesta jäi liuta upeita ystäviä. Erityishaliterkut kaikille teille vakkarityypeille kenen kanssa ollaan jatkuvasti yhteydessä. Ja kaikki muitakin on kyllä ikävä! Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee syksyllä meidän "Get Together" -tapaamiseen. 


On myös kyselty paljonko tähän panostin. Minä panostin paljon, olin jo alusta asti niin innoissani ja täysillä mukana. Imin kaiken tiedon itseeni ja tein kaikkeni jotta oppisin ihmisen anatomian ja kaiken mahdollisen mitä luennoilla käsiteltiin. Ja nautin joka hetkestä. Innolla odotin aina koulutusviikonloppuja, että pääsen oppimaan lisää ja näen ihanat tyypit siellä. Ja koulutuksen lopun lähetessä, harmitti jo valmiiksi että kaikki tämä kivuus loppuu. Mutta eipäs vain lopukaan! Aion täydentää omaa osaamistani vielä paaaljon. Tähtäimessä on mm. Functional Training -koulutus, joka alkaa syksyllä. Siellä on meidän huippu coachit opettamassa ja vielä kun saan meidän "vakkarijengin" kanssa yhdessä olla koulutuksessa niin voiko enää siistimpää syksyä tulla! Can't wait! Siitä vaan toimistohommista liikunnan pariin. Lämpimästi voin suositella :) 

4 kommenttia:

 1. Olipas kiva postaus. Löysin tänne blogiisi ihan sattumalta ja kiva huomata, että joku on tehnyt sen, mikä itseä on mietityttänyt jo pitkään. Olen myös toimistotyöläinen ja kyllästynyt nykyiseen työhön. Haaveissa on työ liikunnan parissa ja PT-koulutus olisi se ensimmäinen askel kohti uutta uraa. Alan vaihto ei vaan tapahdu kovin nopeasti. Pitää ehkä henkisesti kypsytellä ajatusta, ennenkuin uskaltaa tehdä siirtoja.
  Hienoa, että sinulla on kaikki mennyt ihan putkeen! Saan siitä itsekin lisämotivaatiota tässä "projektissani" :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Kyllä se rohkeutta vaati, mutta onneksi uskaltauduin tekemään sen.

  VastaaPoista
 3. Hei,

  aivan ihana blogi sinulla :) Olen itse sinänsä samassa tilanteessa kun sinä aikoinaan eli uranvaihto edessä ja saman koulutusputken ajattelin valita. Minua kuitenkin mietityttää koulutuksen kalleus. Voiko maksuja maksaa osissa vai pitääkö heti koko köntti maksaa?

  VastaaPoista
 4. Koulutuksen voi maksaa osissa ja se ei näin ollen tunnu niin suurelta summalta. Ja kyllä se nopeasti itsensä takaisin maksaa myös :) Kiva kun tykkäät ja luet blogia!

  VastaaPoista