Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

13.5.2011

Kahvakuulaa Malminkartanossa


Bloggerin toiminta on ollut koko päivän poissa käytöstä, enkä ole päässyt päivittämään Sports Ladyn kuulumisia. Kaiken lisäksi palvelun ylläpitäjä on ratkaissut ongelman poistamalla kaikki blogikirjoitukset keskiviikosta lähtien :( Samoin on poistettu kaikki kommentit, joita olette lähettäneet keskiviikon jälkeen. Eli siksi viimeisimmät tekstit ovat kadonneet. Pahoittelut siitä. 

Eilen oli mahtava kuulailutunti Malminkartanossa. Paikalle tuli taas innokkaita kuulailijoita nauttimaan torstai-illan auringosta.  Aloitimme kuudelta ja aurinko paistoi upeasti. Opeteltiin eri liikkeitä, suoritustekniikoita, tehtiin juttuja pareittain ja välillä heiteltiin kuulia. Lopuksi teimme aikasarjaa. Liinalla oli omia kuulia mukana iso läjä, ja osallitujilla oli mahdollisuus lainata niitä.  Ja ensi viikolla kaikki Kumpulaan! Siellä treffataan klo 18.30!Kaunis kuulasiskoni Liina 
Tässä menossa 14:s punnerrus suorin jaloin. Hyvä kuvaushetki, this is called reilu meininki.
Malminkartanosta ajoin tukka putkella suoraan meidän muodostelman treeneihin Vuosaareen. Nämä olivat tokavikat treenit Marcon kanssa ennen kisoja. SM:t ovat viikon kuluttua ja treenejä ennen sitä vain kahdet: tänään omatoimitreenit ja ensi viikolla Marcon kanssa. Tämän päivän omatoimitreeneissä oli melko hiljaista, mutta itse sain vielä loistavia viime hetken viilauksia täältäkin. Lapsi oli mukana ja koska meitä oli tosi vähän paikalla, ei haitannut vaikka hänkin tanssahteli välillä kanssamme. Oli ihanat treenit, kiva kun pääsi oman pikkuisen kanssa sinne :)

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Kysyisin, että voiko noille puistotunneille tulla ihan kuka vain, vai pitääkö olla jo ennestään sinun asiakkaasi?

    VastaaPoista
  2. Heippa! Kaikki voivat tulla tunneille, tervetuloa siis heti vaikka torstaina Kumpulaan :)

    VastaaPoista