Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

16.5.2011

Home Spa

Viime viikolla testasin uusia puteleitani. Vartalonkuorinta sekä uusi Latte Tonico -putsari pääsivät saunassa testiin. Saunan jälkeen laitoin kasvovoiteet, kaula/dekolte -voiteen, vartalovoiteen sekä Anticel -selluliittivoidetta. Anticel vaikuttaa erittäin tehokkaalta, viikon kuluttua otan uudelleen mitat ja katson paljonko on lähtenyt. Iho alkaa mukavasti nipistellä ja kuumottaa ja tuote todella tuntuu toimivan.  Latte-tonico on uusi lemppariputsarilöytöni. Siinä on yhdistetty kasvovesi ja puhdistusaine samaan purkkiin. Tuotetta levitetään kasvoille, sitä ei huuhdella pois, vaan pyyhitään ylimääräinen vanulla. Tällä saa myös vesiliukoisen silmämeikin pois. Erittäin kätevää reissuun (putelien minimointi) tai mökille (jos ei satu olemaan juoksevaa vettä). Puhdistusaineessa on rypälesokeria, mikä kirkastaa ihoa. 


Vartalonkuorinta-aine on voidemainen tuote. Sen voi antaa vaikuttaa iholla hetken ja samalla siitä imeytyy vitamiineja. Tuotteessa on karitevoita (=voipuu), joka on afrikkalainen tuhti raaka-aine. Sitä käytetään myös aurinkotuotteissa, se suojaa tuulelta ja pakkaselta myös. Tässä kuorinnassa rakeet ovat todella pieniä ja lopputuloksesta tulee silkinpehmeä iho. Myös tuoksu on ihana. Vartalonkuorintaa on hyvä käyttää kerran viikossa. 


Argan käsirasva on niin ikään uusi lemppari. Tuote on ihanan tuoksuinen, imeytyy hyvin ja on tehnyt järkyttävän kuiville käsilleni ihmeitä jo vuorokaudessa. Siinä on A, E ja F-vitamiinia. Argan tunnetaan myös AntiAge nimellä, mutta tässä tuotesarjassa tuotteet on tarkoitettu niin nuoremmille kuin AntiAge -ikäisillekin. Aragan on luonnon oma antioksidantti. 


Ja kunniamaininnan saa myös jalkavoide, joka on viikossa oikeasti tehnyt pienoisen ihmeen jaloilleni (jotka olivat talven jälkeen oikeasti aika karseassa kunnossa). Tämä on aivan huippuhyvä tuote!

3 kommenttia:

  1. En olekkaan törmännyt näihin ennen, mistä näitä saa ostaa?

    VastaaPoista
  2. Bottega Verde, Aleksanterinkadulla Carrolssia vastapäätä. Loistava hinta/laatu -suhde ja ihania tuotteita.

    VastaaPoista