Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.5.2011

Sports Ladyn testissä uusia Bottega Verden ihanuuksia

Argan tuotesarjaa, ihana tuoksu tuotteissa.
Jalka -osastoa. Täsmäase kuiville jaloille testissä.
Kävin kahvittelemassa Merin kanssa Bottega Verdellä ja sain ihania tuotteita testiin. Ongelma nro 1 ovat erittäin kuivat jalkani, jotka tanssiessa (paljain jaloin) sekä juostessa ovat melko kovassa rasituksessa. Toinen ongelma on salin ja kahvakuulan kuivattamat kätöseni. Näihin sain loistavia täsmäaseita. 
Lisäksi sain testiin selluliittivoidetta, jolla on lämmittävä vaikutus. Tämä vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ja sitä onkin paljon kehuttu. Raportoin teille kuinka reiteni ja takapuoleni sitten ajanjakson aikana kutistuvat :) 


Illalla tanssitunnin jälkeen pääsin testaamaan uusia puteleita, joiden joukossa oli myös vartalon kuorinta-aine sekä kasvojen puhdistusaine. Näistä tulee postausta vielä erikseen. Olen kyllä aivan Bottega Verde fani nykyään. Tuotteet ovat hinta/laatu-suhteeltaan erinomaisia ja palvelu aina niin mahtavaa liikkeessä. Minulla on herkkä iho ja olen aina joutunut/tottunut käyttämään hyviä tuotteita, koska hipiäni ei mitä tahansa mönjää siedä. Kun Diorin voiteesta maksat jotain, saat samalla rahalla BV:ltä voiteen lisäksi myös seerumin, silmänympärysvoiteen ja vaikka mitä. Bottega Verde avaa muuten myymälän kesällä myös Tampereelle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti