Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.5.2011

Sunnuntaijuoksulla, Extreme Run lähestyy

Inspiroituneena omasta juoksutekniikkajutusta oli pakko päästä lenkille. Lueskelin myös Extreme Run tapahtumajärjestäjän ohjeistusta ja oli ihan pakko päästä juoksemaan. Viikko aikaa starttiin. Ensi viikolla pari juoksuharjoitusta (yksi vetoharjoitus ja toinen harjoitus kevyempi lenkki tehostettuna kiihdytyksillä) ja lauantaina on kisa. Muut Persreenarit ovat ainakin blogi- ja facebook päivitystensä mukaan juosseet hyviä lenkkejä, joten en halua että minut joudutaan kantamaan maaliin :) Jee, meille tulee niin siistiä. Joukkueemme sai myös miehistä lisävahvistusta, kun Tuomas lähtee mukaan. Persreenarit on siis Personal Training kurssiltamme kokoamamme joukkue, jossa ovat näillä näkymin mukana Liina, Taina, Anni, Tuomas ja minä. 


Tunti ja 20min lenkki tänään upeissa Viikin, Vallilan ja Kumpulan maastoissa. Kiipesin Viikissä myös lintutorniin. Vaihtelin tempoa, juoksin mäkiä ja portaita, juoksin välillä metsässä ja piti väistellä puiden juuria. 


En tiedä paljonko matkaa tuli, haluaisin välineen jolla mitata lenkin pituus. Suuntoni näytti keskisykkeeksi 151 ja huiput oli 185. Energiaa paloi 525 kcal. Hyvä, eilen nimittäin tulikin vähän herkuteltua. 


Mahtavaa viikkoa kaikille!

9 kommenttia:

 1. http://kuntoplus.fi/route tää on kiva! ja pystyy myös tallentamaa omia reittejä :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, kiitos! Ihan huippuhyvä. Mittasin reitin ja noin reilut 10 kilsaa tuli :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavia juoksumaisemia, muistuttaa mun omaa vakkarilenkkiä Laajalahden ympäri. Matkan mittaamiseen tarviit M5:n lisävarusteeksi footpodin. Se mittaa matkan aika luotettavasti. :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä upeat reitit täällä meillä päin. Pitää hommata footpodi :)

  VastaaPoista
 5. Mä hölkkäsin tänään footpodin ja runkeeperin kanssa ja runkeeper kyykkäs ja vahingossa juoksin sitten vähän extraa ja ajattelin että tulee itku kun meni niin vähän kilsoja. Tarkistin vasta jälkikäteen mittarista että mitä se footpod oli mieltä ja siellä luki melkein 3km enemmän!!!!! Että riemulla ei ole rajoja :)

  VastaaPoista
 6. Heippa! Pitääkö KuntoPlussan sivuille rekisteröityä, jotta saa reittisuunnitelman tehtyä ja kilsat laskettua? Mää en saanut toimimaan, siis miten se käytännössä tehdään?

  VastaaPoista
 7. @Taina: aika hyvä yllätys :) @Helga: mä en rekisteröitynyt ja onnistuin tekemään reitin, hieman klikkailua se kyllä ekalla kerralla vaati!

  VastaaPoista
 8. Myös Movescountissa voi piirtää omia ja etsiä uusia, muiden tekemiä reittejä. Ainakin pääkaupunkiseudulla reittejä on jo tosi paljon! http://www.movescount.com/routes. :)

  VastaaPoista
 9. Ihan totta Aku! Mun pitää nyt aktivoitua tuon Movescountin kanssa.

  VastaaPoista