Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.5.2011

Kumpula-juoksuTäällä meidän kotikylällä tapahtuu taas. Lauantaina 28.5 järjestetään Kumpula-juoksu, jonne allekirjoittanut itsekin lähtee mukaan! Menemme lapsen kanssa tuohon "Reippailusarjaan". Pikkumies saa polkea pyörällä ja itse juoksen vieressä (ja sitten kannan lapsen ja pyörän maaliin jos hän hyytyy). Ja Liina lähtee poikiensa kanssa meidän mukaan! Joukkueemme "PT Kids" lähtee siis nauttimaan tästä kivasta juoksutapahtumasta. Lapseni tosin kilpailuhenkisenä ilmoitti haluavansa sen mitalin. Eli täysillä vedetään siis, niin kuin aina. Liinan pojat ovat myös täysillä mukana! Jee, tästä tulee niin kivaa! Ihanaa kun voi lasten kanssa lähteä! Vinks vinks siis kaikille muillekin. Kumpulaan juoksemaan siis parin viikon kuluttua!


Reitti kulkee ympäri Kumpulan. Kilpasarjassa tämä 2,5km reitti juostaan kahdesti, muissa sarjoissa yksi kierros riittää. Lähtö ja maali ovat maauimalan parkkiksella, jossa myös ilmoittautuminen tapahtuu klo 10.00-10.40. Lähtölaukaus on klo 11.00. 


Allaoleva teksti on lainattu tapahtuman Facebook sivuilta, joista siis löytyy tästä lisätietoa. 

Kilpailussa on kolme sarjaa:

1. Aikuisten kilpasarja 5 km

2. Lasten (alle 13 v.) kilpasarja 2,5 km
3. Reippailusarja 2,5 km

Ilmoittautua voi paitsi paikan päällä, myös ennakkoon, ja tällöin osallistumismaksukin on edullisempi. Kilpa- ja reippailusarja ennakkoon maksettuna 5 euroa / paikan päällä 7 euroa, lasten sarja maksuton. Yli viiden hengen ryhmät 4 / 6 euroa per henkilö. Ennakkoilmoittautujille lähetetään lasku sähköpostitse.

Reippailusarjaan toivotaan mukaan perhekuntia lemmikeineen ja vanhempia lastenvaunuineen. Vaikka kilpailusarja onkin totista totta, niin toki Kumpulassa järjestettävässä juoksukilpailussa jotain leikkimielistäkin on. Numerolappu rinnassa ei välttämättä tarkoita verenmakua suussa ja reippailusarjan palkinnot arvotaankin osallistujien kesken; tärkeintä ei ole voitto!

Palkintojen jako suoritetaan juhlallisesti Kylätilan edessä (Intiankatu 31) klo 12.30 ja palkinnot ovat ruhtinaalliset!

Ennakkoilmoittautumiset ti 24.5. mennessä kylatila@kolumbus.fi - viestiin nimi, ikä ja mihin sarjaan osallistuu.

Muistattehan, että samana päivänä on myös Koko Kylän Kirppispäivä Kumpulassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti