Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

6.5.2011

Mietteitä loppuviikoltaHei ja tervetuloa uusille lukijoille! 


Työviikko on puserrettu loppuun ja mahtavaa on ollut. Viihdyn mun uudessa työssä! SM-kisat lähenee ja kisapukuja viimeistellään ja askelkuvioita hiotaan. Viimeistelyyn menee itselläni aikaa. Koska en voi kisa-asua paljastaa ennen kisoja, en siitä vielä sen enempää kerro. Taidan kyllä tehdä oman postauksen kisa-asun tekemisestä, se onkin ollut melkoinen projekti :) Meillä on tehoviikonloppu treenien osalta. Pe, la ja su on yhteiset harjoitukset muodostelman kanssa. Yhdenaikaisuus on tosi tärkeää ja kun meitä on porukassa likemmäs 60, on aika monta liikkuvaa osaa.   


Lippuja SHOW SM 2011 tapahtumaan myydään jo kovaa vauhtia. Nyt kannattaa omansa hankkia jos sinne aikoo suunnistaa. Lippu.fi myy lippuja Performing Arts SM 2011 tapahtumaan ja me kilpailemme sunnuntaina! 


Parin viikon päästä lauantaina olen mukana myös Extreme Run -tapahtumassa. Juoksussa pääsin vauhtiin, mutta taas yllätti pieni flunssa. No siitä ehdin toki toipua ennen koitosta, mutta juoksu jää taas mielikuvaharjoittelun tasolle.


Ihanaa ja aurinkoista perjantaita teille kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti