Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

5.5.2011

Tunnustus Sports Ladylle"Tarkoitus on antaa tunnustus eteenpäin sellaisille blogeille, joissa on ihana käydä ja joista nauttii."


Sain tämän tunnustuksen Heleneltä. Tutustuimme eräässä bloggaajatapahtumassa ja olin jo aiemmin seuraillut hänen elämäntaparemonttiaan. Helenellä on ihania kuvia, loistavia reseptejä ja mielenkiintoisia juttuja. Hello2Helene on blogi, jota käyn usein lukemassa. Ja annankin tunnustuksen hänelle myös takaisin. 


Toinen blogi mitä käyn lueskelemassa säännöllisesti, on "Meikkitaivaan kauneimmat tähdet". Lauraan tutustuin muutama vuosi sitten, kun hän ensimmäistä kertaa meikkasi minut. Lauran käsittelystä lähden aina tyytyväisenä. Ja upea on Laura itsekin. Hänellä on loistavia kauneusvinkkejä blogissaan. Niitä on pakko aina käydä katsomassa. 


Kolmas tunnustus menee kurssikaverini, personal trainer kollegani, kuulasiskoni, Liinan, blogille "Rouva Kuulasen Lennokkaat Kuulat", joka on aivan uunituore ja juuri avattu. Sitä tulen varmasti paljon lukemaan :) Jee hyvä Liina!


Ja neljännen tunnustuksen haluan antaa toiselle pt-kollegalleni, Tainalle. Tainan MoveMe blogissa tulee myös vierailtua säännöllisesti katsomassa kurssikaverin ja personal trainer -kollegan kuulumiset ja treenivinkit!


Kun nyt kerran tunnustuksia on alettu ihan urakalla jakamaan, on pakko mainita vielä pari loistavaa blogia mitä tulee säännöllisesti luettua. Voimablogista käyn kurkkimassa Trainer4You kollegani, the Kahvakuulamies, Tuomon kuulakuulumiset ja Riku Aallon Liikuttavia Ajatuksia blogia olen niin ikään jo pitkään lukenut. Ihan loistavia molempien herrojen kirjoitukset. Ja meidän upeasta Trainer4You'n jengistä blogia kirjoittaa myös Heli, jonka Hyväntuulista Helinää -blogi on aina mukavaa luettavaa. Huipputyyppejä ja mielettömiä ammattilaisia ovat he kaikki!


Ihanaa torstaita kaikille ja muistakaa tulla illalla Kumpulaan kuulailemaan!

4 kommenttia:

 1. KIitos! :) Ihana uusi banneri sinulla! :) Mennään sinne lenkille joku päivä! :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Mennään vaan :) Laitetaan viestiä meilissä/fb:ssä miten mentäisiin!

  VastaaPoista
 3. Hei vautsi, kiitos kovasti tunnustuksesta ja kauniista sanoistasi. Ehkä voitais vielä vähän hioa kesäkuntoa yhdessä, tai siis ihan ältsisti. Oot kyllä niin oikea nainen siihen hommaan!

  VastaaPoista
 4. Vau ja kiitos, minä palautan tämän sulle heti, koska olet vaan niin kuplivan ihastuttava bloggaaja :)

  VastaaPoista