Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

8.5.2011

Usko uskomattomaan

Eilinen Sanna Mämmin esitys sai minut kaivamaan muistiinpanojeni joukosta oman tavoitteenasetantani. Alkuvuodesta tein listan tavoitteistani, ja miten ne tulen saavuttamaan. Tavoite nro 1 oli: "Olen töissä liikunta-alalla kesään mennessä". Tavoite nro 1 on toteutunut. Tavoitetta kirjatessani se tuntui uskomattomalta. Uskoin siihen kuitenkin koko ajan. Sannan sanat "usko uskomattomaan" pitää niin paikkansa. 


Siellä on vielä tälle vuodelle muutama muukin tavoite. Ja uskon niidenkin toteutuvan, vaikka uskomattomalta ne tässä vaiheessa ehkä tuntuvatkin.


Jokainen voi tehdä itselleen tavoitteenasettelun. Onnistuneen tavoitteenasettelun perusteet ovat:

  • Positiivisesti muotoiltu
  • Omasta toiminnasta kiinni
  • Täsmennetty
  • Kaikilla aistikanavilla
  • Ekologinen
Mikä on ensimmäinen askel, jonka teet tavoitteen suuntaan...? Kirjaa ylös ensin tavoite. Sitten lähde purkamaan sitä osiksi. Mitä sinun pitää tehdä sen eteen, että tavoitat asian. Listaa asiat itselle ja pidä listaa näkyvällä paikalla. Rekrytoi ympärille henkilöitä, joilla on positiivinen vaikutus. No itse en pitänyt listaa näkyvällä paikalla, mutta huomasin, että olen sitä siitä huolimatta noudattanut.

Toinen asia, mitä kannattaa miettiä on onni. Mitä onni on? Tekeekö sinut onnelliseksi raha, hyvä työpaikka, terveys jne. Jos pieneltä lapselta kysyy mikä hänet tekee onnelliseksi, mikä on vastaus? No ei varmaankaan se, että pankkitlillä on rahaa ja osakesalkun arvo kasvaa. Hänet tekee onnelliseksi vaikkapa oma nalle tai ihana isovanhempi, joka jaksaa leikkiä pikkuisen kanssa. Hyvistä ja iloisista hetkistä pitää nauttia ja niitä pitää arvostaa. Minut on tehnyt onnelliseksi tänään perheen kanssa vietetty aika ja ne hauskat jutut mitä tänään on naurettu ihan vedet silmissä. Olen tänään nähnyt sekä isääni että äitiäni ja veljeänikin. Parasta! 

Kiitos kaikille ympärilläni oleville ihanille henkilöille, teillä on positiivinen vaikutus. Minulla on maailman paras perhe, ihania tanssikamuja ja loistava valmentaja, mukavat työkaverit ja liuta upeita ystäviä. Ja tietysti maailman ihanin äiti. Ihanaa äitienpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti