Sports Lady®

Sports Lady®

9.2.2014

Avocadopastan raakaversio kesäkurpitsasta


Pakko jakaa teille tää resepti! Olin mun tädin luona tänään ja hän laittoi meille tätä ihanaa avocadopastaaTätä pastaa ei kuumennettu, ja pastan virkaa toimittaa kesäkurpitsaSe on tehty siihen tarkoitetulla koneella (vihannessorvilla)jonka aion pian käydä hakemassa myös itselle! 


Avocadopastan raakaversio kesäkurpitsasta

chiliä
2 valkosipulinkynttä
silputtua basilikaa
silputtua korianteria
1 limen mehu
15ml oliiviöljyä
1-2 avocadoa
1 kesäkurpitsa 
parmesan juustoa 

Paloittele chili ja valkosipuliKuori ja paloittele avocadoTee koneella pasta kesäkurpitsasta ja yhdistä aineksetSekoita joukkoon oliivöljyRipottele joukkoon parmesanjuusto.

Mä laitan lisää aiheesta kun saan sen koneen haettua! Jos sitä vaan enää saa mistään? 



Kadun jo valmiiksi tän kuvan julkaisuamutta pakko se on laittaa (repesin itse siitä aivan täysin)Huomatkaa syöntitekniikkaPuhelin toisessa kädessä veitsen sijaanOtin kuvan enkä malttanut lopettaa syömistä kun oli niin hyvää nim "Pöytätavat kunniaan"Kiitos tädille tästä kauniista kuvastaOli kiva päivä ja erityisen hyvää ruokaa!

9 kommenttia:

  1. Wau, tätä täytyy kokeilla! Kaikki suosikkiraaka-aineet samassa reseptissä. Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli niin hyvää! Teen varmasti monta kertaa tätä. Se vihannessorvi vaan pitäisi saada. Chez Mariuksesta tilapäisesti loppu :(

      Poista
  2. Tilaa vaikka Saksasta :) tulee alle viikossa kotiin!

    VastaaPoista
  3. Niin ja reseptistä oli unohtunut silputtu basilika, korianteri ja yhden limen mehu.

    VastaaPoista
  4. ks. Kokkiman
    http://www.kokkiman.com/shop/haku/?search=vihannessorvi

    VastaaPoista
  5. Kesäkurpitsa pasta on täällä myös kovassa käytössä! Ja ahh tuo avokadapasta<3 Itsekkin olen etsinyt kyseistä vihannessorvia, mutta hyvää virkaa ajavat myös kuorimaveitsellä suikaloidut kesäkurpitsat! :)

    rolssi.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Hei! Blogisi on todella inspiroiva monellakin tapaa :) Kiitos tästäkin reseptistä, kokeilin eilen ja tosi hyvää tuli! Vihannessorvikin pääsi omalle ostoslistalle, paremman puutteessa käytin "spiraalileikkuria".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Silja ja tosi kiva kuulla. Tästä tuli kyllä niin hyvälle mielelle! Ja mahtavaa että onnasi. Mäkin sain vihdoin sen sorvin, joten tulee vastaisuudessa tehtyä tätä paljonkin! Mukavaa päivää!

      Poista