Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

19.8.2014

Kotitreeni jalat, supersarjat + arvontaa

Viime viikolla treeniohjelmassa oli viisi kotitreeniäYksi treeni oli tikapuinatoinen tabatanakolmas supersarjana ja neljäs ja viides treenimuoto olivat intervallit ja stapper! 

Mutta jalat tein siis supersarjoina! Supersarjoissa harjoitukset tehdään peräkkäin taukoa pitämättäTämä menetelmä sopii parhaiten sellaisiin harjoituksiinjotka kohdistuvat samaan lihasryhmään! 

Tee yhden jalan kyykky tukea ottaen mahdollisimman puhtaasti 6 kertaa / puoliTämän jälkeen vaihda sumokyykkyyn hypyllä ja tee 12 toistoaAlavaiheessa pidä 4-6 sekuntin taukoTee liikeparit vielä toiseen ja kolmanteen kertaanniin että kierroksia tulee kolme! 

Ja sitten seuraaviin liikkeisiin oikeastaan ilman sen suurempaa palautustaTee askelkyykky sivulle ja pidä aina ala-asennossa 4-6 sekunnin taukoTee liike molemmille puolille 6 kertaaTämän jälkeen jatka askelkyykyllä taakse ja tee kumpikin jalka 12 kertaaAla-asennossa pidä nyt 1-3 sekuntin tauko.

Viimeisenä tee romanialainen maastaveto 6 kertaa/puoli ja jatka siitä tekemällä 12 laatikkohyppyä jollekin korokkeelleKotona hyppään sohvan päälle, sohvan pehmeä/epävakainen alusta lisää myös haastavuuttaPlus sohvalle hyppääminen on alussa turvallista jos pelottaa hypätä kovalle alustalle!
 

Suoritusohjeet liikkeisiin löydät täältä!

NRJ Workout happeningin arvonnassa onnetar suosi Tiinuskaa ja Jolanaa .  Olen laittanut teille sähköpostia! Onnittelut vielä! Molemmat voittivat 2 kpl lippuja Kaapelille eli voitte ottaa kaverit mukaan!

Vitamiinivesien voittaja ei koskaan ilmoittautunut yhteydenotoistani huolimatta ja suoritan arvonnan siis uudelleen. Ole nyt nopea ja kommentoi tähän postaukseen ja jätä myös meiliosoitteesiVoit voittaa syksyn vitamiinivedet itsellesi! Suoritan arvonnan illalla!Ja sitten vielä loppuun pieni ilmoitusluontoinen asiaMinna laittoi mulle tiedoksi tällaisen äänestyksen ja jos haluatte niin käykää äänestämässä Sports Ladya innostavimmaksi ja inspiroivimmaksi sporttiblogiksi niin olisin huippuiloinen!

Tästä linkistä pääset äänestämään!


13 kommenttia:

 1. Koitetaas taas onnea :)

  lagexd@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Hei! Sulla on tosi inspiroiva ja hyväntuulinen blogi, päivittelet ahkerasti ja tätä on aina mukava lukea! Niin ja osallistun vitamiinivesien arvontaan :)
  mie_iitu@windowslive.com

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa ilman muuta. Kiitos blogisi, olen löytänyt kipinän liikuntaan. Käyn ilman muuta äänestämässä :)

  VastaaPoista
 4. Mukana! Näyttää kyllä sopivan haastavalta toi treeni, pakko kokeilla.

  lauratsl_84@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Osallistun! heidisuvi@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Ääni annettu,oikeeseen osoitteeseen menisi :) T.Hennah

  VastaaPoista
 7. On niin inspiroivaa nähdä muutos tiukan kunto- ja ruokakuuri jälkeen (kaunis ja terveen lihaksikas olit toki jo aiemmin keväälläkin)...tuollaista täydellistä vartaloa & säkenöivää henkisen hyvinvoinnin tilaa olen lähtenyt tavoittelemaan itsekin! Arvontaan mukaan, jotta syksyn vitamiinit turvattuina....; ) Kaunista elokuuta!

  helihannele10@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Huh, aika rankan näköinen treeni :D

  Mukaan skabaan: sandra.torma (at) gmail.com.

  Olisiko mahdollista jatkossa pitää nämä äänestykset niin, että sähköpostiosoite näkyy vain sinulle?

  VastaaPoista
 9. Mahtavassa kunnossa olet! :P
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Vieläköhän ehtii mukaan? :)
  Milla / millal@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Käyty äänestämässä:) kari.lahkola@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Onnetar ja numero 7 osuivat "Helihannele10" kohdalle arvonnassa ja voittajalle lähtee 48 pulloa Vitamiinivettä! Voittajalle on ilmoitettu henk koht!

  Kiitos kaikille teille osallistumisesta ja kauniista kommentista <3

  VastaaPoista
 13. Voih, mä niin oisin halunnut vitamiinivådaa, mut luin tän nyt vasta...

  VastaaPoista