Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.8.2014

Method Putkistoa


meitsi takarivissä ja Anne avustaa

Asiat etenevät Method Putkisto opintojen kanssa. Aamupäivän käytin kouluttautumiseen. Marja oli Suomessa ja meitä opiskelijoita varten tarjoutui upea mahdollisuus osallistua hänen tunnilleen. En ollut koko kesänä käynyt Töölön Studiollaja oli ihana nähdä kauniit Töölön Studion hengettäret Tea ja Pia. Ja kiitos Tealle kuvista!

Marja piti meille kolme tuntia Method Putkistoa ja aika meni tosi nopeasti. Tunnilta piti singahtaa töihin asiakkaita ohjaamaan. Oli hieno aamupäivä ja huomenna osallistun Töölössä vielä minimentorointipäivään. Maanantai ja tiistai ovat taas pyhitetty Kisakallion koulutuspäiville. Kropassa on mahtava olo tän kolmetuntisen jälkeen! Totesin saman myös illan kuulatunnilla ääneenkun tehtiin alkulämmittelyä! Mainostamiseksi se kai meni vaikka ajattelin kyllä ääneen! Suuri kiitos Marja ja Anne sekä Studio Töölö!

pari tuntia harjoittelua takana 
Kotona on tullut pureskeltua lajia paljonkin ja naapurin Katjaa olen saanut käyttää apuna ohjaustyön opettelussa tässä lajissa. Ja lapset tietysti ovat intona aina mukana.

rintalihaksen venytystä koko perheen voimin 
Tänään kolmen tunnin Methodin lisäksi on omaa treeniä tullut aamulenkin muodossa ennen työpäivää sekä keskellä päivää 20 minuutin oman kehon painolla tehtävä treeni. Kävin tekemässä sen Elixiassa ja samalla irtisanoin mun jäsenyydenSitten on ohjattu asiakkaita ja pari tuntia heiluttu kuulan kanssaEilen ei ollutkaan yhtään tuntejamutta tiistaina sitten senkin edestä kolme tuntiaPostauskin meni vähän myöhäiseen tänäänkun ollut hässäkkääTyöt on taas alkaneet täydellä rytinällä ja pienen ekaluokkalaisen kanssa on kaikkea puuhaa ja muistamista äidille! Täytyy myöntääettä puhelimella tää postauskin  tuli nyt tehtyä ruuhkassa istuessaKehä ykkösellä oli jokin onnettomuus ja liikenne seisoi Sellon kohdalla varmasti puoli tuntiaEn siis kirjoittanut kuitenkaan vauhdissa

Mutta nyt on mahtavan hyvä olo ja hyvissä ajoin nukkumaanHuomenna jatkuu Methodin kanssaja ihana nähdä taas kurssikamuja joista tänäänkin osa oli Marjan tunnilla!

PS! Kumpulan Kylätilan kuulatunneille sunnuntai-iltaisin syyskuusta alkaen ilmoittautuminen on alkanut! Olethan muistanut ilmoittautua? Tunti täyttyy kovaa vauhtia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti