Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

6.8.2014

Voita liput itsellesi ja ystävälle NRJ Workout ja rähinä treeni -tapahtumaanNyt mulla on hauska arvonta teille. Sain vapaalippuja tänne NRJ workout ja rähinä treeni tapahtumaan Kaapelille. Mua pyydettiin sinne bloggaamaan, mutta en ole varma ehdinkö mennä. Jotenka pyysin sen sijaan lippuja teille. Ja menen myös itse jos ehdin. Tarjolla olisi 4 kpl vapaalippuja tapahtumaan. Jos onnetar ei suosi ja tykkäät kuitenkin mennä, niin täältä voit hankkia liput.

Kursivoitu teksti on lainattu tapahtuman kotisivuilta www.workout.fi.

NRJ WORKOUT JA RÄHINÄ TREENI YHDISTÄVÄT KUNTOILUN JA LIVEMUSIIKIN. NRJ Workout on kaksipäiväinen ryhmäliikuntatapahtuma, joka järjestetään Helsingissä elokuun lopussa. Miksi? Koska pelkkä treeni ei enää riitä! Vuonna 2014 päivän sana on treenin ja bileiden yhdistäminen. Tule Kaapelitehtaalle 29.-30.8.2014 Helsinkiin ja koe se itse. Valitse mieluisimmat treenisi yli kolmestakymmenestä maamme suosituimmasta ryhmäliikuntatunnista ja osallistu tapahtuman perjantaipäivän loppuhuipentumana Rähinä Treeneihin. Niissä fiiliksen luomisesta vastaavat huippuartistit Elastinen, Uniikki ja Brädi, joiden livenä soittamiin biiseihin on tehty tapahtumaa varten oma, kaikille treenaajille sopiva koreografia. Lauantaina tapahtuman kruunaa treeniin yhdistetyt Live DJ:t!

Kuulostaa hauskalle tapahtumalle. Osallistut arvontaan kommentoimalla postauksen mikä on ollut kaikista mieleenpainuvin treenikokemuksesi tai ikimuistoisin paikka jossa olet treenannut. Jätä tämän postauksen kommenttiboxiin vastauksesi lisäksi sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaa.

Oma ja ikimuistoisin treenikokemukseni oli 2011 keväällä Thaikuissa Koh Lantan saarella. Harrastin joskus thai boxingia muutaman vuoden ja menin täällä paikalliselle "Lanta Gymille" vetämään thai boxing treenit yksityistunnille. Mr San ei kovin hyvin englantia ymmärtänyt ja selittäessäni, että oli treenannut viimeksi 10 vuotta sitten, käsitti hän että olin boxannut 10 vuotta. Ukko pisti ihan kunnolla menemään ja tuli kunnon treenit. Ja jalat sain mukavan mustaksi.


Laittakaahan juttuja tulemaan. Arvonta suoritetaan 15.8!

16 kommenttia:

 1. -30kg painonpudotuksen jälkeen juoksin ensimmäisen puolimaratonin (HCR) viime vuonna ja itku tuli kun pääsin Stadikalla maaliin ihmisten hurratessa!!

  Haluan ehdottomasti Rähinätreeniin, koska pystyn :)

  Kati J.

  VastaaPoista
 2. -30kg painonpudotuksen jälkeen juoksin ensimmäisen puolimaratonin (HCR) viime vuonna ja itkuhan siinä tuli kun viimeisillä voimilla juoksin Stadikalla maaliin ihmisten hurratessa!!

  Haluan ehdottomasti Rähinätreeniin, koska nyt pystyn ylittämään itseni!

  Kati

  kati.jokinen@hukassa.com

  VastaaPoista
 3. Mun paras treenikokemus on ehdottomasti se, kun juoksin elämäni ensimmäistä kertaa tänä vuonna 30 kilometrin lenkin! Haaveena olisi juosta maraton vielä joku päivä..
  Se mikä teki tästä juoksusta vielä merkityksellisemmän itelleni oli se, että jalkani olivat oireilleet pitkään, minkä vuoksi en voinut juosta pitkiä lenkkejä. Ton lenkin aikana "löysin" myös tavallaan itseni. Pitkään liikunta on ollut jollakin asteeella suorittamista, mutta lenkin aikana aloin arvostamaan sitä, että voin liikkua. Lisäksi sain samalla tutustua itseeni ja ajatuksiini. Tämän vuoksi rakastan juoksua, se antaa itselleni niin paljon! <3
  liisakivii@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Harrastin laskuvarjohyppyä 15- vuotiaasta lähtien. Hyppäsin joitakin kertoja näytöshyppyjäkin. Ehkä nekin oli treeniä :)yli 350 hyppyä takana.

  VastaaPoista
 5. ehdottomasti kuin sain lähteä ekalle lenkille melkein vuoden treenikiellon jälkeen <3. harrastin kilpasuunnistusta, mutta loukkasin itseäni pahasti sen parissa. kilpaurheilu on jäänyt, mutta iloitsen että pystyn olemaan aktiivinen kuntoilija nykyään :D

  VastaaPoista
 6. Ruotsissa juostu puolimaraton viime vuoden keväällä, uskomattoman hieno fiilis oli suorituksen jälkeen!

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 7. 3 päivää Vierumäen fitness-rumbassa - eri lajeja zumbasta core TRX:ään ja kaikki vedettiin huippuohjauksessa! outi.asmi@outlook.com

  VastaaPoista
 8. kyllä ne on pitkät juoksulenkit jotka saa mielen iloiseksi!

  VastaaPoista
 9. Tukholmassa järjestettävä nike blast tapahtuma jossa olin mukana luokkani kanssa 2013. Monenlaisia tunteja tuli koettua tanssista joogaan. Päivässä jumppia saattoi kertyä 4-5 yhteensä! Tiesi tehneensä. Sanna-heikkinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Helsingin Nike The Blast 2012, jossa tuli heiluttua 11 tuntia kahden päivän aikana. Tuntien välissä pääsi shoppaamaan upeita Niken treenivaatteita. Kaksipäiväisen iloittelun parhaat tunnit olivat Calvin Wileyn tanssitunti Calvinography ja elämäni paras steptunti Diary of Step. Mieletön energia! Tunnin päätteksi käteen jäi tunnin soundtrack ja kutsu vierailulle herran omalle studiolle New Yorkiin. Steptunnin koreografiaa tein vielä viikkoja omaksi iloksi aina kun salilla oli studio vapaana. Kokemus oli aivan upea ja pala nykkiläistä energiaa helmikuun keskellä kelpasi!

  trancedancelance(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Vuosi sitten juostu eka puolimaraton omana synttäripäivänä. Se oli ikimuistoinen syntymäpäivälahja itselleni.

  lindanblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kilpaurheilleissa (telinevoimistelu) oli varmasti montakin ikimuistoista treeniä. Aina uuden liikkeen oppiessa tai uskaltaessa oli varmasti parhain treeni ikinä. Viime vuosilta tulee ainoastaan mieleen Bodycombat työmatkalla Genevessä. Sanaakaan en ohjauksesta ymmärtänyt mutta tuossahan piilee LesMillsin hyvä puoli, ei haittaa kun ohjelma on tuttu ja voi vetää täysillä. Ohjaaja oli komea nuori mies joka veti asenteella ja show-meiningillä. Kyllä kelpas, vaikka kalliissa Genevessä treenille kyllä tuli hintaa!
  emma.makinen79@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Mieleenpainuvin treenikokemuksesi on varmaan kerran kun juoksin yli 2 tuntia vaikken ollenkaan etukäteen ollut suunnitellut sitä.

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Vitsi miten iloinen olisin, jos pääsisin tuonne :) Tätä kysymystä piti oikein alkaa kunnolla pohtia, sillä mieleen alkoi pienen mietiskelyn jälkeen pompsahdella vaikka minkälaisia hauskoja treenihetkiä ja - paikkoja.

  Kaksi näistä nousee yli muiden. Ensimmäisenä vappuaattona kuntokeskuksessani järjestetty kahden tunnin Sh'Jam -tanssimaraton, joka oli siis yhdistelmä Sh'Bamin ja BodyJamin parhaita. Elämäni parhaat vappubileet! :)

  Toinen huikea muisto on Midnight Run 2013. Minä, entinen ylipainoinen juoksunvihaaja, pystyin osallistumaan tähän ainutlaatuiseen juoksutapahtumaan, eikä tarvinnut kävellä askeltakaan. Se tunne, kun ylittää itsensä tekemällä jotain, mikä aiemmin tuntui mahdottomalta, on aivan ainutlaatuinen :)

  Osoitteeni on parempiapolkuja@blogspot.fi

  VastaaPoista
 15. Hitsi kirjoitin sähköpostiosoitteeni väärin :/ Se on siis parempiapolkuja@gmail.com...

  VastaaPoista
 16. Arvonnassa onnetar suosi Tiinuskaa ja Jolanaa! Laitan teille vielä sähköpostia! Onnea <3

  VastaaPoista