Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

28.8.2014

Torstain kivoja juttuja ja yhden valmennettavani tarina


Hei ja huippua torstaita rakkaat ihanat te siellä! 

Eilen sain niin mahtavia uutisiaettä olen vieläkin ihan pää pyörällä! Sports Lady on valittu sekä teidän ihanien että A-lehtien toimesta Sport & Wellness Blog Awardseissa TOP 12 -finalistin joukkoon sekä Wellness- että Sport-kategorioissa, joista suosikit valitaan yleisöäänestyksen avulla ja palkinotojenjako tapahtuu I love Me messuilla lokakuussa. Te ootte ihania! Kiitos aivan älyttömästi!! Ihanat rakkaat kiitos kun ehdotitte blogia näihin parhaaksi sporttiblogiksija Minnalle erityiskiitos kun vinkkasit mulle asiasta! Tämä on suuri kunnia! Äänestys alkaa maanantain ja lupaan laittaa siitä lisää infoa sitten! Äänestyksestä tulee varmasti tiukka ja en edes tiedä muita finalisteja! Mutta jokainen ääni tulee siis tarpeesen <3 

Viikkoon on mahtunut paljon kivoja töitä ja omia treenejä ja onnistumisia treenattavien kanssa ja kaikenlaista muutakin ihanaa juttua. Keskiviikona todistin yhden valmennettavani kuntotesteissämiten hän oli parantanut 30% lla sekä ylä- että alavartalon lihasvoimaa ja 50% lla keskivartalon lihasvoimaaJa siinä samalla menettänyt rasvaa useiden kilojen edestä! Ja näyttää aivan upealle! 

Toiselta treenattavaltani sain myös ihanan viestinHänen kanssaan meillä oli 3 kuukauden elämäntapamuutosprojekti ja tästä upeasta naisesta irrotettiin sen aikana lähes 12 kiloa! Kerrottakoon vieläettä lähtöpaino ei ollut mitenkään katastrofaalinen edes (pituutta 165 cm ja lähtöpaino 73 kiloa). Annetaan hänen kertoa loput! Mä oon niin iloinen ja ylpeä heidän molempien hienoista tuloksistaanja kyllä ihan oikeasti tippa linssissä olen joka kerta kun valmennussuhde on saatu päätökseen ja olen tehnyt itsestäni tarpeettoman! 

"Olen ollut koko aikuiselämäni normaalipianoinen ja harrastanut liikuntaa kunnes toisen raskauden aikainen liikkumiskielto ja liialliset pullahetket kerryttivät kiloja tuplasti ensimmäiseen verrattunaKoska väsymyksen ja kiireisen lapsiperhearjen keskellä ei vaan muka löytynyt aikaa liikkuaja raskauden aikana kehittyneestä sokerikoukusta eroon pääseminen omin avuin tuntui mahdottomalta päätin turvautua ammattiapuunOlin seurannut vierestäkun hyvä ystäväni teki Hannan avulla huikean elämäntaparemontin ja kuinka saavutetut tulokset myös pysyivät

Ammattilaisen valvovan silmän alla orjallisesti neuvoja noudattamalla pääsin asetettuihin tavoitteisiinjopa hieman ennätysajassaKoska kyseessä  ei ollut mikään "perinteinen" tonnikala-raejuusto -dieettivaan elämäntaparemontti jonka pohjana on aito puhdas ruokaon paino myös pysynyt.

Erityiskiitos täytyy sanoa siitäettä Hanna huomioi hienosti omat mieltymykset ja tottumukset ja siksi ruokavalion pitäminen myös dieettiajan jälkeen on ollut helppoaHanna sai minut myös ymmärtämäänettä jopa kahden pienen lapsen työssäkäyvä äiti ehtii liikkua ilmanettä aika on lapsilta pois jos tahtotilaa löytyyTäytyy vain löytää oikeanlaiset liikkumamuodot ja niissä ammattiapu on korvaamaton."

Ja hei illalla nähdään Kaivarissa! Toivotaan ettei ukkosta! Peukut pystyyn!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti