Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.8.2014

Mineraalimeikkejä, viikon ruokia ja kotitreeniohjettaHei ja ihanaa perjantaiaamua kaikille! 

Pakko postailla taas kauneusaiheisia juttujakun löysin niin huipun huulikiillon! Mun meikkipussi koostuu nykyään aika vähistä tuotteista. En osta mitään uutta jos vanhaa on jäljellä ja meikattua tulee melko vähän muutenkin! Ostin SOFiNAH Shopista keväällä tän glo-minerals mineraalimeikkisarjaan kuuluvan luomiväritrionjosta tuli heti mun lemppari. Onnistuin pudottamaan sen sitten kyllä lattialle ja värit hajosivat, joten piti saada uusi. Sarjassa on myös ihania huulikiiltoja ja tästä nyt tuli myös mun lemppari!

Jottei menisi ihan taas purkkihöpinöiksiniin tässä kurkistus mun aika basic ruokiin tällä viikollaPäivittäin tulee syötyä tuorepuuro protskulla aamiaiseksi ja iltapalaksi munakasLounas ja päivällinen koostuu vihanneksistahyvästä protskusta sekä rasvoista ja treenin jälkeinen ateria sisältää aina hiilareita. Ja siinä välissä yksi tai kaksi välipalaa! Nyt olen kasvattanut päivän aikana nautittavaa energiamäärää dieetiimääristäkun fyysinen aktiivisuus töiden vuoksi on lisääntynytEilen oli ihan järkyttävä nälän tunne ja tulikin tankattua enemmänsillä tiistaina vedin kolme tuntia kuulaa omien treenien lisäksiJa taisi siinä tulla tankattua pari karkkiakin!

Tässä vielä tän viikon jalkatreeni teille kuvina! Käytin "tikapuu menetelmää" eli 7,5 minuttia tein yhtä liikettäja treenin pituus oli yhteensä 30 minsaaKatso täältä miten tämä treenimuoto menee!


  1. Askelkyykky taakse (alhaalla 1-3 sekunnin pito)
  2. Askelkyykky sivulle
  3. Sumokyykystä hyppy ylös (alhaalla 4-6 sekunnin pito)
  4. Romanialainen maastaveto 
Tee kaikki askelkyykyt ja maastaveto vuorojaloin!


Aivan mahtavaa viikonloppua kaikille! Ja huomenna onkin lauantai!!! Teoriassa siis mahdollista nukkua niin pitkään kuin haluaa ja lepopäiväkin on silloin tiedossa niin töistä kuin omista treeneistä <3 Opiskelusta ei ole lepopäivääsillä vedän ystävälle Method Putkisto tunnin yksityissettinäKatja saa ansaittua lihashuoltoa kovan treeniviikon päätteeksiTehtiin hänelle oman kehon painolla tehtävä kotitreeniohjelmaMutta tänään vielä täysi treenipäiväAamulenkki nyt onkin jo tehty ja iltapäivällä töiden jälkeen teen kotitreenin!

Much love
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti