Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.8.2014

Torstaita kuvina

Onko teillä sama ongelma kun mulla? Ei saa kunnolla nukuttua kun on niin kuuma. Toisaalta en valita, sillä ei tätä ihanuutta kauaa kestä enää. Aamuisin on ihana lähteä lenkille kuuden aikaan, kun on vielä viileää. Tänään tein kävelyn kuten eilenkin, tiistaina taas kiihdyttelin HIIT treenin meiningeissä. 15 sek kiihdytyksiä ja minuutti kävelyä välissä. Ja juoksuosuudet niin lujaa kuin jaloista lähtee! Ja sitten kävelylenkin aikana saatan tehdä myös muutaman punnerruksen tai leuanvedon jos huvittaa.


Nyt kesäkuumalla parhaiten on maistunut aamuisin tuorepuuro. Mulla alkoi jo olla protskut lopussa, mutta tällä viikolla sain super mahtavan lähetyksen Solgarilta ja postissa tuli vitamiineja sekä neljä isoa, kilon protskupurkkia. Olin kuin Nalle Puh hunajataivaassa paketin saatuani!! Kiitos!


Pahimmat addiktiot on tällä hetkellä tuo vanilja protsku tuorepuuro ja jäiset mansikat (tai mustaherukat) blendattuna suklaa Whey to Go'n ja veden kanssa. Maailman yksinkertaisin resepti, ja paras.


Päivällä tein myös tän oman kehon painolla tehtävän treenin, mutta tällä kertaa Elixiassa. Kahva-apina -liikkeet tein TRX'llä ja ihana miten tuntui hyvin. "Päästäkää ylös" -liikkeessä laitoin bosupallon jalkojen alle ja mopin sijaan roikuin smithissä. Yksi treeni on tälle viikolle jäljellä ja ensi viikolla muutan taas systeemiä. 

terveelliset "makkaraleivät": gluteeniton näkkärikalkkunaa ja avocadoa
ei mikään unelmahieno bloggarikuvamutta sitäkin parempi ateria!
Lähes maidoton ruokavalioni koki tänään poikkeuksen, kun vetäisin herkkuani raejuustoa kukkakaalikeiton kanssa. Keiton reseptin löydät täältä. Keiton kanssa gluteenitonta näkkäriä, kalkkunaa ja avocadoa.


Töitä on ollut tänään vain vähän ja mulla nyt on suoraan sanottuna ollut aika luxus päivä. Pakko oli mennä kallioille lueskelemaan, hyödyntää nää vikat helteet. Ja vielä mukavan päivän iloksi tuli postissa Rohdos-Alan paketti: uusia Phytoceanen elvyttäviä ja kosteuttavia voiteita ja naamio. Kiitos! Tulee tarpeeseen kesäauringon korventamalle naamalle.

Illalla piti olla kahvakuulaa! Ja sitten alkoi sataa ja paukkua. Harmitti ihan vietävästi perua tuntija oli tulossa paljon porukkaa. Haluan vain olla varovainen ukkosen kanssaettei kenellekään käy huonostiPari golffaria tänä kesänä on kokenut kamalan kohtalon ja kahvakuula kädessä ukkosella ei ole kyllä yhtään turvallisempaa kuin golfmailankaan kanssaKesällä golfkenttiä on tyhjennetty ukkosen vuoksi jopa ihan kauniilla säällä! Varmuuden vuoksiUkkosrintaman ollessa päällä! Mutta huomenna olisi tarkoitus pitää uusintatuntikorvaava tuntitämän päiväiselle jos vain pääsette tulemaan? Itse tulen mielelläni sen pitämään vaikka perjantai-iltapäivä onkin! Sports Ladyn facessa on galluppia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti