Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

15.8.2014

Supermood launch party

Eilen lanseerattiin Kämpin Members Loungessa pienimuotoisessa coctail tilaisuudessa uusi, kotimainen, luonnonmukainen kosmetiikkasarja. Supermoodin on perustanut Anne Kukkohovi ja se on syntynyt ajatuksesta, että otetaan huomioon sekä keho että mieli. Eilen lanseerattiin Mood I "Egoboost". Toinen ja kolmas moodi tulevat myöhemmin tämän ja ensi vuoden aikana. Ideana on, että jokainen tuotelinja täydentää toinen toistaan. Näin kuluttaja saa mahdollisimman laajan valikoiman räätälöityjä täsmätuotteita, jokaisen vuorokaudenajan, ikäryhmän ja persoonallisuuden huomioiden.


Egoboostin pääraaka-aineena on käytetty suomalaista pakurikääpää ja Lifonin Xpress -yhdistettä. Moodin luvataan vahvistavan itsetuntoa ja immuniteettia.Kiitos Anne ja Supermood-tiimi mukavasta tilaisuudesta :)


"Beauty might bring happiness, but happiness always brings beauty"

Huomisessa postauksessa taas lisää kotitreeniohjeita. Bodyweight training harjoittelumuoto on paljon ihastuttanut myös mun asiakkaiden keskuudessa ja siitä tulette vielä kuulemaan paljonkin lisää! Ja laittakaa taas tulemaan toiveita, mistä haluaisitte lukea.

Hugs
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti