Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

24.8.2014

Kahvakuulaa, syksyn ohjelmaa ja poikkeusaikatalut ensi viikolle

Hei ja ihanaa sunnuntaita kaikille! 

Kuulatunnit on nyt parhaimmillaan. Kesätunnit puistoissa pyörii vielä ensi viikon ja sisätunneista on suuri osa jo alkanut. Toivotaanettä ensi viikolla säästytään sateilta.


Tiistain Herttoniemen tunti on siirretty keskiviikolle mun Method Putkisto koulutuspäivien vuoksi. Myös tiistain aamun tunti on peruttu samasta syystä! Oon taas maanantain ja tiistain Kisakalliossa. Torstai ja sunnuntai Kumpulassa ja Kaivarissa normaalin lukkarin mukaan.


7.9 alkavat Kumpulan Kylätilan kuulatunnit. Enää muutama paikka jäljellä! Toimelan opiston kahvakuulatunnit alkavat 10.9 ja mulla on taas kahtena päivänä tunnit. Keskiviikkoisin ja perjantaisin. En tiedä mahtuuko sinne enääilmoittautuminen on suoraan Toimelaan! Tiistaina pääsette kuulailemaan Aleksanterin Teatterille aamuisin. Keskiviikkona olen pitämässä tuntia Oulunkylän Kuntoutussairaalassa ja torstaina Matinkylän koululla opettajille. Maanantaisin alkaa myös uuden yrityksen tunnit. Sisätunnit on myös ihanaa vaihtelua mulle. Ulkona kun en soita musiikkia ja sisällä taas soitan :)


Syksyn lukkariin tulee myös Method Putkisto tunteja, päiväsaikaan. Ensi vuodella myös mahdollisesti iltoihin! Illat ovat nyt loppusyksyn jo sen verran täynnä. Tarkemmat paikat ja ajat selviää lähiaikoina! En malta odottaa. Ja musta on niin ihanaa kun tekään ette malta odottaa. Porukkaa alkaa olla kasassa ja en voisi olla onnellisempi siitä että saan viedä eteenpäin tätä mahtavaa lajia, josta tulee olemaan niin paljon hyötyä kai loa myös teille kuulatuntilaisille. Tulkaa myös Method Putkistoon ja MP Pilatekseen. Ette tule katumaan, lupaan :)

Ja hei muistakaa suositut Sports Lady ravintovalmennukset! Neljän viikon valmennus ja ruokavalio saavat ihmeitä aikaan. Hinta on 100 eur ja tulokset ovat taa'attuja kun noudatat ohjeita. Lisätiedot www.sportslady.fi ja hanna@sportslady.fi.

Kuntoremontti -valmennuksiin on muuten vielä pari paikkaa jäljellä jatkoryhmään. Katso täältä aikataulut ja hinnat. Kuntoremontteja toteutan myös muutamien yritysten henkilöstölle!

Tässä yhden viime vuoden kuntoremonttilaisen arvio valmennuksesta. Hänen kanssaan edettiin Starttiryhmästä Jatkoryhmään. Pienryhmävalmennusten jälkeen valmennus on jatkunut. Tällä hetkellä tapaamme saliohjausten merkeissä. Ilolla ja ylpeydellä olen seurannut tämän viehättävän naisen henkilökohtaista kuntoremonttia ja upeaa edistystä.

"Kuntoremontin myötä sain todella hyvät eväät ja kipinän itsenäisen kuntosali- ja kahvakuulaharjoittelun aloittamiseen. Myös ruokavalio-opastuksen koin todella hyödylliseksi, ja sitä noudattamalla kiloja tippuu, nälkää näkemättä! Hannan asiantuntevassa ja ystävällisessä
opastuksessa ollut ilo treenata. Suosittelen lämpimästi Hannaa PT:ksi sekä hänen kurssejaan!"

Teen myös pelkkiä Kuntosalivalmennuksia. Silloin sinulle suunnitellaan henkilökohtainen saliohjelma. Usein moni asiakas yhdistää tähän ravintovalmennuksen. Tuloksia tulee. Tässä viime perjantaisen asiakkaani fiilis kuntosaliohjelman ja ruokavalion rakentamisesta.

"Ihanaa viikonloppua Hanna! Eilisestä jäi niin hyvä fiilis, et oon ihan leijunu kokoajan:) Oon niin tyytyväinen että löysin sut, jeee!! :) "

Ja yhdelle PT-asiakkaalle on myös paikka vapaana!

Kaikista valmennuksista voit tiedustella suoraan minulta hanna@sportslady.fi tai soita!

Toivottavasti teillä on ollut aivan mahtava viikonloppu. Mulla on ollut. Illalla nähdään Kumpulassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti