Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

20.8.2014

Only 12 minutes workoutJos aikaa on tosi vähän suosittelen tekemään tabata treenin. Tämä treeni oli eilen omassa ohjelmassa. Mun työpäivä oli 12 tuntinen ja omat treenit piti suunnitella sen mukaan. Aamulenkkinä tein HIIT treenin juosten/kävellen kukonlaulun aikaan ennen kuin lähdin vetämään aamutuntia teatterille. Kotitreenin tein kesken työpäivän. Kaksi treeniä eiliselle ja kesto yhteensä alle tunnin. 


Kiireisen 12 minuutin tehokas kotitreeni

Tabata
20 sek liike
10 sek palautus
8 kertaa

Tee kaikki kolme liikettä putkeen ilman sen suurempia palautuksia välissä!

Punnerrukset
Voit pitää kädet korokkeella. Mitä ylempänä koroke on, sitä kevyempi. Itse tein nämä eilen ruokapöytää vasten. Tee ne nopeasti ja monta kertaa kuin pystyt. Rinta pitää osua pöytään/lattiaan. Vaikka välillä punnerran jalat korokkeella ja välillä tasaisella niin sopii tähän mielestäni hyvin tuo kädet korokkeella! Eli saat kunnolla vauhtia ja monta toistoa 20 sekuntiin! Pidä silti huoli oikeasta suoritustekniikasta (keskivartalo tiukkana)! Eli punnerra niin monta kertaa 20 sekunnissa kuin pystyt, palauttele 10 sek ja toista sama 7 kertaan vielä uudelleen. Siirry seuraavaan liikkeeseen heti.

Ojentajadippi
Tästä on useita kuvia ja ohjeita myös blogissa. Itse teen sohvannojaa vasten nämä. Mitä enemmän pidät jalkoja koukussa ja autat jaloilla, sitä kevyempi.

Kyykky
Kyykkää niin alas kuin pääset. Pidä kädet vartalon edessä suoraan eteenpäin olkapäiden korkeudella.


Ja sitten vielä.. Vitamiinivesien voittaja.. Voittaja arvottiin eilen illalla ja hänelle ilmoitin henkilökohtaisesti myös. 48 pulloa Vitamin Well vettä lähtee voittajalle suoraan kotiin! Onnea onnea! Ja kiitos teille ihanille kauniista kommenteista ja niitä oli aivan ihana lukea.

Love
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti