Sports Lady®

Sports Lady®

18.8.2014

Nature's DesignSain jokin aika sitten testattavaksi tämän uuden Natures Design -sarjan juomapullon. Se on ollut mulla koko kesän mukana ja olen tykännyt tosi paljon. Lasisia juomapulloja oon suosinut pitkään, muovisia vältän niiden sisältämien BPA-yhdisteiden vuoksi. Tässä on myös "kansi" tai suojus, tai miksi nyt kutsua näitä kuoria :) Sen tarkoitus on suojella lasista pulloa, mutta juoma pysyy kylmänä pidempään sen ansiosta. Materiaali on luonnonkorkkia. Pullo on mun mielestä tosi kaunis ja yhdessä tuon kevyen, valkoisen , puuvillaisen pyyhkeen kanssa ne ovat olleet kesäkassin vakiovarusteet! Pyyhkeen sain joululahjaksi ihanalta treenattavaltani :) Kaunis kiitos näistä molemmista kesäihanuuksista.

kesän vakiovarusteet: perinnevilttijuomapullotermaripyyhekirja ja kylmälaukku
Nature's Design sarjasta mulla on myös nämä valkoiset mukit
Smootheja varten sarjasta löytyy lasipillejä. Jos muovisista pilleistä juominen tökkii, niin suosittelen näitä! Juoman maku on parempi ja lasipilli on aina ekologisempi. Ja tottakai kattaus on aina kauniimpi. Se sopii myös kuumien juomien nauttimiseen! Pilli kannattaa huuhdella aina hyvin jokaisen käytön jälkeen. Mukana tulee sen puhdistukseen tarkoitettu harja. Myöskin pillejä voi tilata myös Nature's Design'n verkkokaupasta ja hinta on 8,90 eur/kpl.

Jos haluatte tilata tuotteita itsellenne niin teitä varten on luotu ale-koodi "SPORTSLADY" (koodi on voimassa kuukauden tästä päivästä)!


Alla oleva teksti lainattu yrityksen sivuilta!

Nature´s Design on vuonna 2007 perustettu Sveitsiläinen yritys. Nature´s Design – tuotteiden jälleenmyyjiä on ympäri maailmaa, muun muassa Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa. Euroopassa jälleenmyyjiä on 19 maassa. Nature´s Design tuli Suomeen vuonna 2013.

Arvomme ovat luonnonmukaisuus, laadukkuus ja esteettisyys. Uskomme, että tuotteet voidaan tehdä kauniiksi ja kestäviksi myös ekologisesti. Tuotteidemme innoittajana toimii luonto: luonnossa usein toistuva kultainen leikkaus, vesi tarinoineen sekä Elämän kukka.

Melkein kaikki tuotteemme ovat joko käsinvalmistettuja tai käsinpuhallettuja. Kaikki lasituotteet ovat valmistettu osittain kierrätetystä, lyijyttömästä lasista. Lasi- ja posliinituotteet pakkausmateriaaleineen ovat kierrätettävissä. Tuotteissa olevat hopeiset, kultaiset ja platinaiset symbolit ovat oikeaa hopeaa, kultaa ja platinaa ja kirjavat sekä valkoiset symbolit ovat tehty orgaanisilla väreillä.

2 kommenttia:

  1. Hei, koodi ei toimi Nature's design verkkokaupassa, missäköhän vika?

    VastaaPoista
  2. Olin saanut väärän koodin. Oikea koodi on "SPORTSLADY". Pahoittelut sekä Natures Designin että minun puolestani. Nyt pitäisi toimia :)

    VastaaPoista