Sports Lady®

Sports Lady®

10.10.2014

Viikon fiilikset, painonpudotusprojektin tulokset ja arvontaa!



Hei ja ihanaa perjantaita! Toivottavasti teillä on ollut hyvä viikko. Tänään onkin onneksi jo perjantai!! Mä olen kipeilyn takia joutunut vähän fiksailemaan töitämutta onneksi nyt olo on jo alkanut normalisoituaInstagram (SportsladyH) päivitykset on jääneet viime viikkoina vähän hunningollemutta tänään oon sinne taas laitanut kuvia ja kuulumisia

Mä oon kyllä tällainen syksy- ja synttärifiilistelijä ja oon tosiaan toivonutettä olisin viikonloppuna kunnossaTytöt tulee lauantaina syömään meille ja nyt on koti laitettu kuntoonSuklaavadelmaraakakeikki odottelee pakkasessa ja pinkki Moët kuumottelee pöydällä. Kakkuun koklasin uutta reseptiä ja champpiksen sain Miamin tuliaisinalaitan nyt hyvän kiertämään! Jälkkäripuoli on siis hoidossa ja vielä pitäisi päättää lopullinen menuMä tosiaan oon "ulkoilun" tarpeessaOdotanettä saa taas laittautua pitkästä aikaa ja lähteä jorailemaanSitä paikkaakin on tullut ihan urakalla tässä mietittyäkun en tykkää mennä minnekään "pönötys- tai näyttäytymispaikkaan" enkä oikein ikinä käy missään. Haluan jonnekin missä on hauskaa ja saa joratamutta ei haittaa vaikka olisi vähän mekkoa päälläNyt on taas kuljettu ihan tarpeeksi verkkareissa ja pipo päässä. Eli juhlatunnelmista lähipäivinä lisää!



Eilen mä kävin värjäyttämässä letin ja jännitti aivan älyttömästiOon Helsingissä asuessa käynyt vain kahdella kampaajalla tätä ennenBirgitalla monta monta vuottaNyt piti mennä toiseen paikkaanja uskalsin valita tämän paikan parin ystäväni hiusten perusteella jotka täällä käyvät (heillä on aina aivan ihanan hyvinvoivan näköiset pitkät hiukset)Ei tarvinnut säkki päässä lähteä onneksi kotiin ja olin tosi tyytyväinenSamalla sain hyvää vinkkiä huomisista bilepaikoista ja oli tosi mukavat pari tuntia! 


Sitten näihin dieettipuolen juttuihin! Mullahan on ollut menossa syyskuun kiristelyprojektiJoo.Se muuttui kyllä oikeastaan kaiken työnteon ja itseni piiputtamisen (ja plaa plaa tekosyitä riittää) juttujen vuoksi mässykuukaudeksiSyyskuusta tuli enemmänkin kotona vietetty "All Inclusive loma"Huh huh! Tätä mä sanon aina mun valmennettavillekinPudottakaa se mitä pudotatteja sen jälkeen vasta löysätäänNäissä "lomissa" ja taukojen pitämisissä dieetillä ei hyvin käyPaino ei oikeastaan ja välttämättä nousemutta takaisin ruotuun palaaminen (=se viikonlopun herkuttelun lopettaminen) on todella vaikeaa kun taas sen makuun on päässyt! Ja tässä nyt mässykuukauden ja koko kesän tulokset!

Toukokuun alussa siis aloitin mun projektin ja tavoitteena oli pudottaa kymmenen kiloaPainoin silloin saman verran kuin synnyttämään lähtiessäAinoana eronaettä lapsi oli jo seitsemän enkä ollut raskaanaTajusin Pariisin reissun jälkeen otetuissa kuvissaettä näytin niin turvonneelta ja en yhtään itseltäniSiitä sisuuntuneena aloitin dieetin ja pudotin viitisen kiloa ja niistä on tullut postattua touko-heinäkuun aikana täällä blogissa.

Kesän jälkeen olen saanut nipistettyä yhden kilonHitaasti mutta varmastija suunta on kuitenkin alaspäin vaakalukemissa ja mitoissaTavoitteesta olen edelleen neljän kilon päässäMutta en ole varma haluanko pudottaa enää neljää kiloa? Ehkä kaksi? Mä en ole kertaakaan ollut kehonkoostumusmittauksessa tän dieetin aikanaEn tykkää tilastoinneista itseni kohdallaEn käytä edes sykemittariaAinoat mittarini ovat olleet biksuselfiet sekä mittanauha ja vaaka

Mutta on se niin hemmetin vaikeaa aloittaa uudelleenEnsimmäiset kaksi ja puoli kuukautta vedin todella tiukasti ruokien kanssaenkä juonut ollenkaan alkoholiaEn edes yhtä lasia viiniäedes juhannuksenaLomareissuillakin söin "ankean hotelliaamiaisen" dieetin mukaan. (Vaikkakin täytyy mainita että mun dieetti ei ole ollut mikään ankea niin kuin tiedätte jotka olette blogia lukeneet) Sitten Pori Jazzeilla ja lomalla sen jälkeen oli tarkoitus nollata vähäsenmuttei kuitenkaan mennä plussan puolelleNollasin ja herkuttelin ja vähän biletinSain painon pidettyä myös kesälomarientojen ajan hyvin kurissa ja se ei noussut yhtäänKesän aikana oikeastaan kroppa vähän jopa tiivistyi senteissä sillä tein vain oman kehon painolla tehtäviä treenejäReidet olivat kaventuneet kesäloman aikana melkein pari senttiä per jalka ja treenasin koko ajanMuuten mitoissa ei tapahtunut muutosta juurikaan.

Mutta jos mitoista puhutaanniin miten paljon senttejä on tässä toukokuun alun jälkeen lähtenyt? Paino on pudonnut kuusi kiloaVyötärö kapeni kapeimmasta kohdasta viisi senttiäNavan kohdalta lähti seitsemän senttiäLantio kapeni kahdeksalla sentillä (ihan valtava määrä!!??) ja kummastakin jalasta lähti noin neljä senttiä per jalkaJa molempien polvien ympäryysmitta on kaventunut neljä senttiä per polviYhteensä alavartalosta lähti senttejä 43Harmittaa etten mitannut ylävartaloaMutta saan olla todella tyytyväinen näihin tuloksiin ja edelleen kuitenkin mulla on kilpirauhasen vajaatoimintaan lääkitysTosin se on stabiloitunut ja lääkitystä olen vähentänyt 2/3 oikean ruokavalion ansioista.

Tällä hetkellä olen tyytyväinen itseeni ja omaan kroppaaniSe ei ole bikinifitnesskroppaSiinä ei ole silikonia eikä botoxia eikä tuleSe on mikä on. Kohta 38-vuotiaan naisen vartaloOlen suht tyytyväinen vartalooni ja ennen kaikkea olen tyytyväinen siihen että olen terve. Mihinkään ei satu, vointi on hyvä! Varmasti on masu näyttänyt pienemmältäkin kuin nytmutta ajattelin siitä huolimatta laittaa nämä kuvat tänne (vaikka joskus vannoin että mä en ikinä laita itsestäni blogiin kuvaa ilman paitaa!)Tavoitteena ei missään nimessä ole rasvaton fitnessvartaloSellaisen saavuttaminen vaatii kovaa työtä ja itsensä kiduttamistaenkä ole siihen valmisSe ei myöskään tee hyvää hormonitoiminnalle eikä terveydelleOlen nähnyt lähipiirissä mitä se ihmisille tekee. Ensin näytetään ihanilta fitnessbeibeiltä ja sitten alkaa kroppa turvota kuin pullataikina! Mä oon tyytyväinen itseeni että uskalsin laittaa nämä kuvat tännevaikka olen näistä ollut vielä yhdeksän kiloa hoikempi. Se kai siinä itsensä motivoinnissa onkin vaikeaa? Olisin mielelläni pari kiloa hoikempi mutta näinkin on hyvä



Mikä teitä on motivoinut aloittamaan painonpudotuksen? 

Onko monelle käynyt niinettä dieettitauon jälkeen se ei ole enää onnistunutkaan? 

Vastanneiden kesken arvontaan Terranovan Life Drink valmisteita! Osallistu vastaamalla postauksen kommenttikenttään ja lisää vastaukseen sähköpostiosoitteesi!

18 kommenttia:

  1. Minua on motivoinut olon keventyminen ja mahtuminen paremmin vaatteisiin :)

    VastaaPoista
  2. Lapset ja terveellinen tulevaisuus. 4 lapsen äitinä pitää olla menossa koko ajan.

    VastaaPoista
  3. Lomakuvat. Uimapatja ja minä vierekkäin..ainoa ero että toisella on bikinit.

    VastaaPoista
  4. Näytät tosi hyvältä juuri tuollaisena ja jos vielä kikistän kiloja niin varmasti näytät yhtä hyvältä silloinkin. Hienoa, tasaisen varmaa työtä enkä voi muuta kuin ihailla itsekuriasi :) Mukavaa todeta, että laihduttaa voi ilman kitukuurejakin.

    VastaaPoista
  5. Paras dietti on stressittömyys ja liian miettimisen lopettaminen. Kun ei laihduta, laihtuu ;)

    VastaaPoista
  6. Mahtava muutos ja kroppa.Minua motivoi vireystason nousu ja jaksaminen arjessa paremmin lasten kanssa.Eveliina

    VastaaPoista
  7. Mahdollisuus terveen näköiseen kroppaan ja siitä saama hyöty;lisämotivaatio muuhunkin. samikoskinen@wippies.fi

    VastaaPoista
  8. Painonpudotukseen on kannustanut muuttunut peilikuva. Kun painoa on tullut niin paljon lisää että sen oikeasti huomaa peilistä, olen päättänyt tehdä asialle jotain.

    emvm@suomi24.fi

    VastaaPoista
  9. töissä on tarvinnut fyysistä kuntoa, joten se on kannustanut laihduttamaan.
    terveys1 (at) wippies.fi

    VastaaPoista
  10. Ihan vain olon keventyminen ja että tuntisin itseni paremmaksi omassa kropassani.
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Paljonko nykypainosi siis on? 54-55kg?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 58kg on tämän hetkinen paino. Ja olen 160 pitkä ainoastaan :)

      Poista
  12. Minua on motivoinut tieto siitä, että laiduttamisen jälkeen näytän paremmalta ja ennenkaikkea voin niin fyysisesti kuin psyykkisesti paremmin. Lisäksi välitavoitteiden palkkiot joita olen käyttänyt ylläpitävät motivaatiota.

    Juuri nyt kamppailen motivaation puutteesta diettitauon jälkeen :( pitäis ottaa itseä niskasta kiinni,mutta aina tulee lipsuttua viikko toisen jälkeen :(
    Nyt olen laittanut tavoitteen 3 kg , ja palkkioksi uudet juoksukengät, toivottavasti onnistunun !

    Mukavaa syksyä
    TiinaR

    skrapi(at)hotmail.fi

    VastaaPoista
  13. Minua motivoi paremmin jaksaminen ja voi pukeutua miettimättä jenkkakahvoja :)

    mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Minua on motivoinnut elämäntapamuutos, uusi ruokavalio, lisää liikuntaa, ajatus kevyestä kropasta ja hyvinvointi.
    Olen aina mielestäni syönnyt terveellsesti ja hyviä raaka-aineita. Kokeiltuani tekemääsi ohjelmaa kuukauden, tuli siitä uusi upea uusi elämäntapa. Useita senttejä ja kiloja on lähtenyt lisäämällä syömistä ja lisäämällä erillaisia uusia raaka-aineita sekä poistamalla tai vähentämällä tiettyjä ruokia.

    Makealle olen nyt liikaa antanut periksi ja siitä ei todellakaan ole helppo päästä irti ja palata takaisin lähes sokerittomaan moodiin.
    Vuosi sitten aloitin uuden ruokavalion ja en halua antaa periksi.

    VastaaPoista
  15. Kiitos ensinnäkin kaikille mahtavista kommenteista ja teidän kauniista sanoistanne! Suoritan arvonnan loppuviikosta ja vielä on aikaa osallistua. Palkintoja arvotaan riemukseni useampia! Ilmoittelen täällä sitten keitä onnellisia onnetar suosi!

    VastaaPoista
  16. Painopudotukseen on motivoinut siitä seuraava henkinen ja fyysinen hyvä olo. On parempi olla itsensä kanssa. Ja tietysti parempi kunto ja vaatteet istuu paremmin päälle.

    lauratsl_84@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Onnetar suosi tällä kertaa seuraavia: TiinaR, LauraL ja Kirsi Mokki. Laitoin teille meiliä!

    VastaaPoista