Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.1.2017

5 vinkkiä parempaan työaamuun


Tuuli piti mua viime yönä hereillä. Korkean talon päätyhuoneisto, ylimmässä kerroksessa.. Joka suunnasta tuntui myrskyävän. Ja niin kuin sanottua, uni ei tule niin helposti kun ei treenaa. Niin odotan sitä olotilaa kun taas pääsee LIIKKUMAAN! Mutta onneksi pääsee vähitellen töihin, ohjaamaan valmennettavia. Tämä aamupäivä menikin kirjanpito- ja toimistohommissa. Kolme tuntia istuin pöydän ja koneen ääressä, yöpaita päällä ja villasukat jalassa. Iltapäivällä sitten asiakkaita ohjaamaan. Yrittäjyyden plussia tässä toimistohommassa kun saa olla ihan rennosti. Tuntia menen vetämään vasta sunnuntaina. 


Muutaman sanasen ajattelin teille aamupalasta sanoa vielä. Tuntuu, että se monelle on hankalaa. Ainakin päästä alkuun asian kanssa. Jos on tottunut lähtemään töihin aamupalaa valmistelematta, on muutos toki iso siihen kun sitä aamupalaa sitten alkaa jossain vaiheessa tekemään ja syömään. Meneehän siihen aikaa vähän enemmän. Mutta se kannattaa ja kaikkeen tottuu. Mä menen huomenna aamulla seitsemäksi ohjaamaan asiakkaan treenin. Koska aamuksi on vielä luvattu huonoa keliä, on herättävä aikaisemmin. Kuuden jälkeen on lähdettävä kotoa, että ehdin ajoissa ja autokin on putsattava. Aikaisemman herätyksen poistin itseltäni tänään sillä, että valmistelin aamupalan valmiiksi jo illalla. Aamumehun ainekset on pilkottu valmiiksi rasiaan aamua varten. Yleensä pilkon ne aamulla ennen kuin laitan ainekset prässiin. Tuorepuurokin on laitettu valmiiksi tekeytymään. Se on supernopea aamulla. Lisäät joukkoon vain vähän suolaa ja luonnon vaniljaa ja marjoja päälle. Protskuakin voi laittaa joukkoon jos haluaa. Ehkä nopein aamupala mitä tiedän. Ja yksi parhaista!


5 vinkkiä parempaan työaamuun 

  • lataa edellisenä iltana kahvinkeitin valmiiksi
  • katso seuraavan päivän vaatteet valmiiksi
  • pakkaa tavarat joita töissä tarvitset illalla jo valmiiksi
  • valmistele aamiainen
  • mene ajoissa nukkumaan ;)
Kohta nukkumaan, että jaksaa huomenna. Ihana kun olo on hyvä ja tauti on hellittänyt. Sitä voi olla kyllä niin iloinen! Ja ihanaa on päästä töihin. Love my work!

Tunnelmallista torstai-iltaa sinne teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti