Sports Lady®

Sports Lady®

31.1.2017

Maailman helpoin ja herkullisin linssibolognese

viikko alkoi maanantaiaamuna treenattavan kotoa, PT-treeniä omassa kuntoiluhuoneessa


Maanantait on varmaan kiireisimpiä ja raskaimpia päiviä viikosta. Sunnuntain rankka kahvakuulatunti on maanantaihin lähtiessä pohjalla ja arkena työt alkavat heti aamusta, ja loppuvat illan tunteihin vasta klo 19.30. Töihin lähtiessä olin tosi iloinen, että tässä työssä (etenkään aamuisin) ei tarvitse näyttää hyvältä tai siis meikkailla :) 

Aamun ekoista treeneistä matka jatkui Kisahallille ohjaamaan yhden konsulttiyrityksen kuulatuntia. Eilen tein pitkästä aikaa myös oman treenin. Poljin Kisahallilla spinning pyörää 45 minuuttia kun oli tauko töiden välissä. Ulkona oli sen verran pyryä, että päätin olla sisällä mukavasti treenaamassa. Siinähän se päivä meni sitten muuten töitä tehden. Kropassa huomasi heti rankat treenit. Sunnuntain ja maanantain tunnit ja vielä oma treeni korkeilla sykkeillä.. Se sitten kostautuu yöuniin samantien ja silmät aukeavat kuin itsestään puoli viideltä, vaikka saisi nukkua.. Niin kävi tänäänkin. Mutta kun hidastaa tahtia samantien, niin rankat treenit ja ohjaukset eivät tee hallaa pidemmän päälle.

maanatain treeni


Tänään on ollut rauhallisempi päivä ohjauksissa. On enemmän yksilöohjattavia (jolloin en itse tietenkään tee) ja Pilates tunti. Keho saa huilia. Sen lisäksi kevyt ja palauttava kävelylenkki, venyttelyä ja illalla töiden jälkeen sinne avantoon. 




Aurinkokin näyttäytyi kun kävin kävelyllä. Nää luonnossa vietetyt hetket todella on ihania ja rentouttavia.

Tänään päivällä, töiden lomassa ehdin kokeilla vihdoin uutta linssibolognese -reseptiä. Nimesin otsikonkin tosi vaatimattomasti. Hehe.. Tämä resepti on vaa maailman helpoin ja nopein. Ja kastike riittää isommallekin porukalle. Tästä tulee varmasti sellainen ruoka mitä tarjoan jos tulee paljon vieraita kerralla kylään. Tämä satsi on siis isommalle porukalle. Voit puolittaa määrät, mutta itse tein kerralla ison satsin. Aion laittaa siitä pakkaseen, joten se on helppo lämmittää kiireessä.

Linssibolognese

500g luomuporkkanoita
2 purkkia Mutti di polpaa (tomaattimurskaa)
400g tomaattipyrettä
175g aurinkokuivattuja tomaatteja viipaloituna
4,5 dl kiehuvaa vettä
5 valkosipulinkynttä silputtuna
400g paketti vihreitä linssejä (huuhtele!)
suolaa ja pippuria

Kuori ja raasta porkkanat. Laita kaikki ainekset kattilaan, sekoita ja hauduta miedolla lämmöllä noin tunti. Tarjoile kastike pastan kanssa.






Reipasta viikon alkua kaikille!


Xo

Hanna

2 kommenttia:

  1. No nyt alkoi tekemään mieli linssibolognesea! Pitääkin käydä töiden jälkeen kaupan kautta :)

    VastaaPoista
  2. Tää on kyllä hyvää, ei ehkä kaikista kevyin ruoka.. mutta jaksaa treenata kyllä tämän voimin 😊

    VastaaPoista