Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.1.2017

Sunnuntain sporttailua ja testissä uusi ruokapaikka

Kivaa sunnuntaita ihanat! Täällä oli eilen lepopäivä treeneistä. Tosin pitkä päivä meillä oli, kun lähdettiin kotoa aamu kymmeneltä ja oltiin takaisin peleistä vasta seitsemältä illalla.  


Tänään sitten aamulla tein aamumehut, jonka jälkeen venyttelin tunnin. Kyllä oli mahtava olo sen jälkeen. Venyttelystä jaksan aina paasata ja jokaisesta "käännytetystä" ihmisestä olen niin iloinen. Monasti venyttelystä innostutaan siinä vaiheessa vasta kun "olosuhteiden pakosta" sitä "joutuu" tekemään ja yhtäkkiä huomataan miten se vaikuttaa omaan ulkonäköön ja kroppaan kun kuonat lähtee liikkeelle. Eräänkin asiakkaan sanoja lainatakseni, hän oli ihaillut itseään peilistä miten upealle kaula ja kädet näyttävät. Paljon kapoisammilta kuin ennen. Kyllä se vain solakoittaa, mutta ennen kaikkea se olo, kun lopulta möngit ylös lattialta ja kroppa tuntuu niin hyvältä!


Itse syvävenyttelen ja rullaan useamman tunnin viikon aikana. Ilman sitä ei vain voi enää olla! Aamupalat sitten venyttelyjen jälkeen, ja Hesari kaikessa rauhassa. Sunnuntaina on ihanaa, kun ei ole kiire mihinkään ja lehdenkin voi lukea ihan hartaudella. Mennä takaisin peiton alle sitä lukemaan :) Sieltä peiton alta voi sitten nousta syömään lounasta.

Täti vei mut ja lapsen tänään syömään uuteen indonesialaiseen, joka on  Merihaassa. Meistä ei kukaan ollut siellä käynyt, joten testattiin Bali Brunch tänään. Ihanaa, että sinne on auennut tällainen paikka. Meillä oli pöytävaraus, ja paikka täyttyikin hetkessä.. Eli se kannattaa tehdä jos haluaa mahtua syömään. Otin Fish Plate'n, muut ottivat naudanliha-annoksen, Rendang Plate'n. Vege Plate näytti myös tosi hyvältä ja se on varmasti valinta ensi kerralla. Naudanliha oli aika mausteista, se ei lapselle maistunut kauhean hyvin. Sen sijaan minun kala-annokseni maistui kyllä hänellekin :) Ja aikuiseen makuun Rendang Plate kyllä oli.Fish Plate

Kirppikseltä kävin tyhjäämässä sitten pöydän syöntien jälkeen. Laitoin sinne lapun aamulla, että kaikki -90 % ja johan hävisi loputkin tavarat. Ensi viikolla on urakka viedä Vekarakirppikselle vielä tavaraa. Ja kaapeissa kummittelee myös jotain astioita, mitä vähitellen menee kierrätysryhmiin vielä. Ja tuo yksi laatikollinen albumeita pitäisi käydä vielä läpi. Ottaa ne muutamat kuvat sieltä ja laittaa loput pois.. Kyllä vähän alkaa jo puuduttaa tämä projekti, mutta jaksaa jaksaa vielä.

ensi viikon urakka vielä taustalla, Vekarakirppikselle menvät tavarat..

Illalla sitten kävin vetämässä kuulatunnin Kumpulassa ja on siellä vaan niin mahtava meininki aina. Ihanat tyypit! Ryhmä on ihan täynnä ja monelle jouduin tammikuun alussa sanomaan "ei oota", olisi muuten ryhmä paisunut aivan valtavan isoksi. Tänään paukkui sykkeet taas ja tunnin treenin keskisyke oli itselläkin 143 ja huiput 179. Rankka treeni, maksimin puolelle meni. Huomenna mennään illalla yhtä kovaa kahvakuularyhmän kanssa ja saa tässä taas itseään huoltaa. 


Ja ensi viikolla kutsuu taas avanto ja Kuusijärvi. Sieltä oli muuten uusimmassa Dekossa kuva, ja se oli lanseerattu myös Suomen hyggeksi. On kyllä ikävä avantoon, en oo influenssan jälkeen siellä vielä käynyt. Mutta ensi viikolla pääsee!!! Kuulin muuten ihan älyttömän jutun, että maailmalla ihmiset tilaa jääpaloja kotiin kylpyammeeseen palautumista varten. On se meillä täällä Suomessa helppoa ja kätevää kun voi mennä jäiseen veteen ja vielä ihan luonnon keskellä ja ilmaiseksi vielä jos ei saunaa kaipaa. Mä nyt sitä avantoa jaksan aina hehkuttaa, ja täältä voi lukea lisää sen hyvistä vaikutuksista <3 Meillä on niin paljon täällä Suomessa upeita asioita hyvinvointia parantamaan, ja vieläpä ihan ilmaiseksi.

Voikaa hyvin. Venytelkää ja menkää avantoon!

Hugs
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti