Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.1.2017

Tallinna ja Telliskivi


Terkkuja Tallinnasta! Kipeilyn ja kotona kököttämisen jälkeen on ihana päästä reissuun. Mä oon aina tykännyt Tallinnasta tosi paljon ja täällä ollaan taas. Aamulla oli aikainen herätys eilen ja kävin vetämässä asiakkaan treenin seitsemältä aamulla. Sitten aamupäivän laivalle ja kohti eteläistä naapuria. Aamupalan olin syönyt jo kuudelta, joten laivalla maistui heti aikainen lounas. 


Suunnattiin Telliskiveen heti ensimmäiseksi kun tavarat oli heitetty kämpille. Tosi kiva paikka. Ihania ja todella edullisia ravintoloita (3-4 eurolla sai ihania ruokia!), sisustuskauppoja ja kaikkea kivaa katseltavaa.


Kahvilla aloitettiin kierros. Reval kahvilasta sai cappuccinon mantelimaitoon. Aivan loistavaa!
F-Hoonessa syötiin toinen lounas (myöhäinen sellainen). Tilasin fish ramenin ja oiskohan se ollut neljä euroa. Ja tosi hyvää! Paikkakin oli tosi kiva. Vanhoja pöytiä, tuoleja ja sohvia. Tosi rentoa ja tunnelmallista.Illalla sitten lisää ruokaa. Oltaisiin haluttu pöytä suositusta vegaaniravintola V:stä, mutta oli täynnä. Koko viikonlopun. Myös Ratakaevu ravintola oli loppuun varattu, joten Trip Advisorista löydettiin ravintola Mix. Harmittaa etten ottanut kuvia sisustuksesta siellä, oli tosi kaunis paikka. Todella kaunis.

Syöty siis on ja viiniäkin juotu. Nyt torille ja Telliskiven kirppikselle katselemaan. Aurinko paistaa ja ihana päivä tulee tästä. Myös käppäilyä luvassa vanhassa kaupungissa. 

Kivaa lauantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti