Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

20.1.2017

Meikkipussi roskiin
Tässä eräänä päivänä heitin mun koko meikkipussin sisällön melkein roskiin. Meikit alkoi olla jo aika vanhoja, ja reissun jälkeen jotenkin alkoi silmät aina kutista kun meikkasin täällä kotona.. En tiedä olisiko siellä jokin pöpö johonkin purkkiin mennyt. Koska en tiennyt mihin, heitin melkein kaikki pois ja pesin sudit ja pensselit kunnolla. No mä nyt en paljon meikkejä oikeastaan omista. Siinä sai lähteä meikkivoide, ripsiväri, eyelineri, luomiväri, silmänalusvoide.. No kaikki sellainen siis joka on silmien kanssa suoraan kosketuksissa. Vähän kyllä harmitti heittää hintavaa kamaa pois, mutta minkäs teet..

Nyt onkin sitten hyvä vaihtaa nekin luonnollisempaan vaihtoehtoon. Pesuaineet, hammastahnat, shampoot, rasvat yms olen vaihtanut aikoja sitten luonnollisempaan, luomumpaan ja ecompaan vaihtoehtoon. Meikeistä sattui olemaan vielä Diorin ripsaria, Rubinsteinin luomiväriä ja muita "Stockan puteleita". Mutta nyt ne ovat roskissa. On aika uudistaa myös meikit vähitellen. Näillä I Love Me messuilta saaduilla tuotteilla pääsen jo hyvin alkuun. Nyt olisikin kiva tietää onko teillä suosikkeja silmänrajauksesta tai luomiväreistä? Jos haluaa käyttää luonnollista vaihtoehtoa? Hyviä vinkkejä kaivataan :)

Kivaa perjantaita kaikille!

Xo 
Hanna

2 kommenttia:

  1. Moikka Hanna,
    Käytän noin 10v Dr.Hauschkan tuotteita, sekä meikkiä, minullakin herkkä iho. Silloin tällöin tekee mieli ostaa muitakin merkkejä. Mutta jopa parfumeria osastolla neuvoivat jättää muitten tuotteiden käyttämiset ja jatkaa Dr.Hauschkan tuotteita.
    Olen todella tyytyväinen heidän tuotteisiin. Dr.Hausckalla on hieno kirja joka kertoo heidän filosofiastaan ja tuotteista. Suosittelen. Ja olen varovainen luontaistuotteiden kanssa, niistäkin olen saanut joskus pahoja reaktiota. Terkkuja Belgiasta, Kristina

    VastaaPoista
  2. Heippa Kristina! Kiitos vinkistä. Dr Hauschkan rasvoja mulla on ollut ja ne on kyllä huippu hyviä. Pitääpä katsastaa meikit myös! Kivaa viikonloppua sinne Belgiaan ja terkkuja Tallinnasta :)

    VastaaPoista