Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

24.1.2017

Yrittäjän arkea, powerwalkia ja sisustusjuttujaAurinkoista tiistaita! Mä karkasin kesken työpäivän lenkille. Tää oli tämän vuoden toinen kävelylenkki. Loppuvuosi meni alkavaa flunssaa parannellen ja sen tuloa viivytellen, kunnes sitten iski se influenssa. Taudin jälkeen oon ottanut tosi tosi rauhallisesti. En ole tehnyt mitään omia treenejä, en edes kävelylenkkejä. Vetänyt vain pakolliset tunnit ja muuten levännyt niin paljon kuin olen vain voinut. Jälkitaudit ovat kuitenkin se kaikkein pahin juttu. 


Tosi tosi viileä tuuli oli, mutta kyllä sitä tarkeni. Kun takin alla on kunnon vaatetus, on hyvä lenkkeillä. Kotoa lähtiessä puhelimesta meni jotenkin vahingossa päälle musiiikit iTunesista. Vanhoja biisejä, mitä oon joskus kauan sitten ostanut. Tulivat sieltä sekalaisessa järjestyksessä ja olipa ihana kävellä ja kuunnella hyvää musaa. Erilaista musaa mitä radiosta tulee :) Olipa aivan totaalisen ihanaa ulkoilla tänään. Ja pitkästä aikaa. Eilinen kävely oli myös kiva, mutta tänään aurinko jotenkin moninkertaisti ilon! Jälleen kerran olin kiitollinen yrittäjyydestä. Että on mahdollisuus päivällä mennä kävelylle. Töitä kun on aamupäivällä ja illalla. Keskellä päivää vapaata. Olishan se kyllä ihan luksus kun olisi illat vapaat aina, mutta elämä on valintoja. Ja tämä työ yksinkertaisesti on sellainen, että töissä ollaan silloin kun muut eivät ole. 

Viime talvena hankitut nastakengät on aivan ehdoton juttu. Paras sijoitus vuosiin! Näitä en vaihtaisi mihinkään. Lenkin jälkeen hain kotiin tulppaaneja. Usein ostan edullisia Prismasta tai Lidlistä, mutta usein tuen myös paikallista kukkakauppaa ja yrittäjää. Muutama euro enemmän yksityisyrittäjälle ja kukatkin ovat laadukkaampia. Aina se halvin ei ole parasta, vaikka sinne usein kallistuukin. Yrittäminen tässä maassa ei todellakaan ole helpoimmasta päästä eikä mitenkään tehty varsinaiseksi rahasammoksi. Eli jos voit valita, niin kiikuta pennosesi yrittäjälle ketjujen sijaan. Tänään saapui myös kirppisrahoilla ostettu, Ellokselta alenuksella tilattu matto. Tilasin sen vielä Bonuswayn kautta, jolloin Elloksen oman alennuksen lisäksi sain kerrytettyä bonusta toisen palvelun kautta. Matto onkin varsinainen "blogimatto". Se on vilahdellut useammassa blogissa ja Instan sisustusjutuissa. Blogimatto tai ei. Siinä oli hyvä alennus ja tykkään siitä tosi paljon. Kotia sisustetaan kuitenkin itseä varten. Jälkikasvu asettuikin heti matolle makailemaan sohvan sijaan :) Mukavan pehmeää siinä on venytelläkin. Marittamalla kotia ja myymällä tavaraa olen saanut ostettua meille kotiin muutaman uuden jutun. Ja kyllä niitä kelpaa katsellakin, kun on tehty töitä niiden eteen. 8 kk projektia kohta takana ja vähän vielä kirppistelyä jäljellä. Sitten pitää keksiä uusi intohimon kohde kun koti on valmis ;)

Nyt kuitenkin valmistelemaan illan Pilates tuntia. Kivaa iltaa kaikille <3

Love
Hanna

2 kommenttia:

  1. Olisi mielenkiintoista nähdä kuvia kodistasi maritus-projektin jälkeen :) Ehkäpä itsekin innostun!

    VastaaPoista
  2. Voisin ehkä laittaakin niitä :) Ehkä vain ajattelin ensin ettei kukaan ole kiinnostunut mun kotikuvista kun netti on pullollaan mitä upeampia sisustusblogeja. En oo tainnut kodista isommin mitään postata.. Ehkä mahtavin juttu on myös se, että Pelican varasto on tyhjä ja alakerran varastokoppi myös maritettu :)

    VastaaPoista