Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.1.2017

Vitamiinipommi ja trooppinen vihersmoothieHellou ja loistavaa tiistaita! Työt ja tunnit on todellakin lähteneet käyntiin. Sen tuntee kropassa. Olen joka päivä venytellyt tunnin settejä, näin saa pahinta jäykkyyttä kehosta pois ja kuonat kiertämään. 

Nälän tunne on palannut takaisin ja ruoka maistuu taas. Kipeänä ollessa tosin pidin huolta, että syön säännöllisesti ja terveellisesti, mutta väkisinkin se pääsee lipsumaan. Lähinnä säännöllisyys. Kun ei ole nälkä, ei muista syödä. Sitten kun alkaa syömään niin tuntuu ettei täyty millään. Sen vuoksi säännöllisyys on niin tärkeä juttu. Maitotuotteet näkyi jäävän nyt sitten kokonaan taas tämän myötä pois ruokavaliosta. Ehkä sitä luonnonjugurttia (ja jätskiä tietty!) sitten kun kelit lämpenee.. Viime kesänä tuli tosiaan sitä jäätelöäkin vedettyä ihan urakalla lapsen kanssa. Se varmaan onkin meidän ainoa pahe, jolla herkutellaan. 

Kyllä mä sitä kesää vaan odotan. Mä oon nähnyt jo unta pyöräilemisestäkin. Viime kesä oli aivan huippu, vaikka käsi silloin olikin mäsänä (nyt se on tosin jo täysin kunnossa ja punnerrankin helposti suorin jaloin ja seison käsilläni). Pitkiä pyörälenkkejä, hyötyliikuntaa, mäkitreeniä, uintia joka päivä Kumpulassa tai Stadikalla. Tule kesä tule! Kesäfiilikseen pääsee osittain tän mun lempparismoothien kanssa, johon tulee paljon baby pinaattia!


Pinaattiin liittyy hauska ja sitkeästi pintansa pitävä myytti, jonka mukaan pinaatin rautapitoisuus olisi kymmenkertainen muihin salaatteihin verrattuna, vaikka rautapitoisuus onkin sama kuin missä tahansa vihersalaatissa. Sen sijaan vitamiinien suhteen pinaatti on aivan omaa luokkaansa.


Pinaatti kipuaa jaetulle ykkössijalle ravintorikkaimpien kasvisten listalle yhdessä nokkosen, mangoldin sekä vuonankaalin kanssa. Jo 50 grammasta pinaattia saat monen päivän tarpeen K-vitamiinia ja jopa puolet suositellusta saannista foolihappoa, kaliumia, magnesiumia, seleeniä sekä A-, C- ja B6-vitamiineja.

Vitamiinipommi & trooppinen vihersmoothie

1 purkki ananaspaloja mehussa
1 lt. baby pinaattia
6 jääpalaa

Kaada ananas mehuineen blenderiin. Pese pinaatti huolellisesti. Jääpalat ja pinaatti ananaksen kaveriksi blenderiin ja pyöritä smoothieksi. 

Töiden lisäksi sitä maritusta sitten taas :) Kirppispöytä täyttyi sunnuntaina tavarasta, tänään lähti kolme ärrä pakettia tavaran ostajille, Vekarakirppikseltä varattu pöytä lasten vaatteille ensi viikolle, Pelikaanivarastossa enää 4 laatikkoa.. Kyllä se tästä. Olo sen kuin kevenee! 

Ihanaa tiistaitaita kaikille <3


1 kommentti:

  1. BlueHost is ultimately one of the best hosting provider with plans for any hosting needs.

    VastaaPoista