Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

14.1.2017

Lauantain putelipäivitys ja kauan kadoksissa ollut koru


Pientä tuotepäivitystä lauantaihin. Sain I Love Me -messuilta kokeiltavaksi collagen -valmisteen sekä Arctic Arbutin voiteita. Tämän kollageenin käytön aloitin tänään, kun edellinen valmiste loppui. Olen Lahdesta hakenut Kärkkäiseltä (kun sinne päin on ollut asiaa) Great Lakes Gelatin -kollageenivalmistetta, jota olen laittanut aamukahvin joukkoon. Tässä Tolosen kollageenissa on lisäksi myös muita ainesosia. 


Olkoon hömpötystä tai ei, jokainen nainen varmasti haluaa uskoa tai kokeilla erilaisia juttuja jotka parantavat ulkonäköä. Kollageenia en käytä jatkuvasti, kausittain. Talvisin se on etenkin hyvä juttu, kun tuntuu että kuivuus ja kylmä sisäilma kuivettavat kynnet ja hiukset. Iho menee talvisin helpommin "stressaantuneen" ja elottoman näköiseksi. Siihenkin tästä saattaa olla apua. Kuitenkin ihon kunto lopulta lähtee siitä mitä syöt. Runsas vedenjuonti ja puhdas ruoka näkyvät ihosta. Samoin käänteisesti lisäaineiden ja transrasvojen käyttö. Tällaiset valmisteet ja purnukat ovat vain extraa siihen päälle. Turha on rahojaan hassata kalliisiin tuotteisiin, jos syöminen on mitä sattuu. Arbutinin voiteita olen myös käyttänyt. Yleensä iltaisin. Tai sitten kun olen tehnyt kasvohoidon. Tuo "ikääntyvälle iholle" kuulostaa vähän ehkä mummolle, mutta kyllä nämä toimii. Välttelin niiden kokeilua puhtaasti tästä syystä ensin pitkään :) Mulla on sellainen kalvaaniseen sähkövirtaan perustuva laite, millä välillä "höyläilen" naamaa. Pitäisikin varmaan tänään illalla tehdä hoito, kun tuntuu että influenssa on imenyt ihostakin kaiken eloisuuden.. No sen laitteen käyttämisen jälkeen ei voi laittaa öljypitoisia valmisteita. Jos näin tekee, valuu meikki pitkin kasvoja samantien pois.. 

Öljyjä käytän ja olen käyttänyt nimittäin muuten jo pitkäänkin. Tuo alla olevan kuvan Ekopharman Orange Herukka öljy on kyllä tämän hetkinen suosikki. Ja Laveran silmänympärysvoiteen ostin jokin aika sitten ihan kokeeksi, oli Ruohiksen tarjouksessa. Siitä tykkään, voiteessa on vähän helmiäistä mukana joten se antaa silmän alle vähän valoa ja hehkua. Mulla on herkkä iho ja tuo Herukka öljy on sille aivan ihanteellinen. Sopii muuten lastenkin kuivalle iholle. Meillä käy purkilla joku muukin lisäkseni. Mutta kaikki kosmetiikka ja pesuaineet (myös kodin) mitä itse nykyään ostan, ovat luomua tai luonnon kosmetiikkaa. Vuosiin ei ole tarvinnut enään Stockalle rahojaan kantaa purnukoita ostamaan. Paula Heinonen jossain luennolla kerran sanoikin, että Dioreita kandee käyttää kenkien kiillottamiseen. Ei laittaa naamaan. Hyvin sanottu. 
Viikonloppu on lähtenyt tosi rauhallisesti käyntiin. Kymmenen tunnin yöunien jälkeen oli ihana herätä rauhassa syömään aamupalaa ja lukemaan lehteä. Tänään ohjelmassa on edelleen rauhallista toipumista kotona ja aion hinnoitella huomenna alkavan itsepalvelukirppiksen tavaroita. Eilisen postauksen jälkeen myin kaapista muuten kierrätysryhmässä yhdet sporttitrikoot (jotka oli ihanat mutta vähän isot.. toivon etten kasva niihin sopivan kokoiseksi joten raaskin ne myydä) ja Torissa Salvatore Ferragamon käsilaukun. Sitä tarkemmin valokuvatessa löytyikin yksi mun lempi koruista. Se oli ollut kadoksissa 8 vuotta. Lauantain varsinainen piristys :)Kotoilu jatkuu tänääkin. Täällä mä punaisen nenäni kanssa hengailen vielä tämän viikonlopun. Meikkiäkään en ole käyttänyt varmaan uuden vuoden jälkeen kertaakaan.. Mutta kotona on ihanaa ja kohta vielä ihanampaa kun olen saanut noi kirppiskamat hinnoiteltua. Lapsi on kolme päivää mua edellä taudissa (tai voisko tässä vaiheessa sanoa toipumisessa..?) ja häippäsi juuri kaverilleen. Hiljaisuus laskeutui taloon ja alan kaikessa rauhassa hinnoittelmaan tavaroita. 

Rauhallista lauantaita!

Xo
Hanna

2 kommenttia:

  1. Ruoholahden Cittarin valikoimissa on myös tuo Lavera. En ole hintavertaillut, mutta kohtuu hintaisilta ainakin heidän hyllyssä tuntuvat olevan.

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvä kun näitä on tavallisissa kaupoissakin jo. Ja Laveran tuotteita on meidänkin lähi Prismassa. Tätä en vaan ole sieltä vielä bongannut. Rasvoja, saippuoita, dödöä, hammastahnaa yms löytyy kyllä onneksi.

    VastaaPoista