Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.9.2013

Aamulenkkiä ja herkkuaamiaista

jyrkkä ylämäki ihan kodin vieressä
Olin päättänyt mennä aamulenkille kun siihen on taas mahdollisuusAlkoi kuitenkin sataa kun lähdin ovesta ulosmutta eipä pieni sade oikeastaan haitannutOli ihana kävelläJa täällä on niin uskomattomat lenkkimaisemat! Käpylässä toki pääsi "luontoon"mutta tässä se on vielä lähempänäTalvella hiihtolatu lähtee ihan kodin vierestä! Käpylässä yleensä ajoin arabianrantaanettä pääsin ladulle.

Ja eilen kävin iltalenkillä Katjan kanssaOnpa ihanaa kun asuu ystävä naapurissa! Merenrantaan yleensä on vienyt mun aamulenkkimutta tykkään kävellä joenkin varttaSiitä tulee muutenkin niin kotoisa oloJoestaPorissa aina taas lenkki vei joen rantaan.

Tänään oli vähän herkumpi aamupalaPidän kolmena päivänä viikosta päiviäjolloin hiilaria ja energiaa tulee vähän enemmän (ehkä 300 kcal enemmän jos sitä kaloreissa mitattaisiinvaikka en niitä mitenkään laskekaan)Perusherkkua puuroa ja banskua ja sitten tätä uutta Danonen rahkaaPakko vähän tankkaillakin välillä sillä tunteja on viikossa tällä hetkellä seitsemänja siihen päälle sitten kaikenlainen oma suhaaminenTosin salitreenit on taas jääneet sen vuoksiettä kuulan kanssa tulee heiluttua niin paljon ja ollut vähän muuttoa ja muutaYritän kyllä jonkun salitreeninkin viikkoon kyllä tulevaisuudessa mahduttaa.Koti alkaa olla valmis! Huomenna saan vaatekaappeihin ovetRungot tuli viime viikollaPari lamppua ja verhotankoa vielä puuttuuEhkä Habitaresta saa idiksiä niihin? Koko asunto on nyt rempattu ja vielä eilen sain uuden parvekkeen ikkunan ja ovenKoko olohuoneen seinä meni uusiksiLooks good! Eilen mä istuin sohvalla ja katselin telkkaria ja katselin ympärillenimietin miten ihana koti meillä onJotenkin Käpylän kodista tykkäsin niin paljonja ajattelin että niin kivaa kotia ei enää tuleMutta tää on kyllä vielä ihanampi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti