Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

26.9.2013

Fiilistelyä kaikesta ja kurkistus kotiinTänään mulla oli rauhallinen päivä. Nukuttiin miten nukuttiin (niin pitkään kunnes jälkikasvu heräsi), ja sitten pötkötettiin sängyssä vielä aamulla hetki ennen kuin noustiin. Pikkumies hipsi omasta huoneestaan mun viereen. Aika usein meillä on "viikonloppumeininki" myös arkisin. No ei nyt usein ehkä, mutta edes yhtenäkin aamuna keskellä viikkoa tää on luxusta! Koska tapaamisia ei ollut aamusta niin me ei pidetty mitään kiirettä. Tilasin Hesarin Habitaresta tarjouksesta ja sitä on nautinto aamulla lukea kahvin kanssa! Syötiin aamiaista ja kuunneltiin lapsen lempparimusaa. Musta on tullut niin mieletön kotifiilistelijä (vielä enemmän kuin ennen)! Mä nautin kaikesta tästä! Rakastan tätä kotia. Nautin jokaisesta pienestä asiasta ja olen niin kiitollinen kaikesta tästä.


Sitten päivällä sain vihdoin mun autoon uudet rekkarit ja hengailin Sandcarilla aamupäivällä hetken kun auto vielä pestiin. Kelpasi lähteä kiiltävällä autolla eteenpäin! Kiitos kiitos! Mä olen mun viimeisimmät autot täältä ostanut ja palvelu on mitä parhainta! Suosittelen! Sain hoidettua paljon asioita ja otin jopa puolen tunnin päikkärit ennen iltapäivän kahvakuulatunteja.

Ensimmäisellä tunnilla tuli niin hyvä mieli, kun yksi tuntilaisista oli tullut ennen matkalle lähtöään hetkeksi kuulailemaan. Hän poistui puolivälissä tuntia. Oli upeaa, että vain pienestä ajasta huolimatta hän tuli paikalle. Tässä on osoitus siitä, että se pienikin treeni on aina parempi kuin ei mitään! Mahtavaa ja täydet pisteet! Alkeistuntilaisten tekniikkaa ihastelin näiden muutaman kerran jälkeen. Miten hyvä touch kaikilla jo on tähän hommaan. Hienoja asentoja! Wow! Välillä tulee tunnilla sellainen olo, että puhun koko ajan ja liikaa! Ja että jengi varmaan kyllästyy kun koko ajan hoen tekniikoista, mutta se vain kantaa hedelmää! Ja siitä on kiitelty! Mun tunneilla käy paljon myös varttuneempia ihmisiä ja myös heille kahvakuulailu on turvallista ja tehokasta! Kaiken ikäistä porukkaa! 

Jatkotunnilla laitettiin myös hiki virtaamaan ja myös näiden oppilaiden kanssa on upeeta kuulailla. Pisteet tämän tunnin ainoalle kundille, jolla oli mukana myös 16kg kuula. Jatkotunnilla on monella tuplaantunut painot siitä viime syksyn aloituksesta. Kun tekniikka on oikea, niin ei ole ongelma ottaa isompaa painoa.

Hymyssä suin ajelin kaupan kautta kotiin. Ostin itselleni taas kukkia (kun kukaan muukaan ei niitä mulle osta ja tykkään että on tuoreita kukkia), ystävälle huomista kyläilyä varten shampanjaa ja itselleni terveellisiä herkkuja illaksi. Laiskan ja nälkäisen ruokaa. Tuoretiskiltä valmista salaattia ja siihen kaveriksi chililoimulohta. (Unohdin kuvata annoksen kun olin liian nälkäinen). Ja sitten rouheciapattaa. Kynttilät palaa taas ja nautin kodista täysin siemauksin tänäänkin.


Illallisen jälkeen olen nauttinut olostani sohvalla "omenaperheen" kera ja on tää telkkarinkin katsominen ihan mahtavaa! Toisilla on pyrkimys katsoa telkkaria vähemmän. Mä taas en ole sitä katsonut varmaan vuosiin, joten tänä syksynä päätin että alan katsoa enemmän ohjelmia ja rentoutua. Ja on se vaan hienoa! Pari lamppua puuttuu vielä, ja tauluja ja peilejä seiniltä. Sitten on koti valmis ja tuparikutsutkin lähti tänään!  
P.S. Loppuviikon on voimassa kilpailu jossa arvontaan hiusten ja kynsien vahvistamiseen sekä kasvun edistämiseen kehitettyä vitamiinivalmistetta! Active Beauty Hair & Nails 3 kk satsi lähtee tällä viikolla kaikille blogiin kommentoineille! Osallistut kommentoimalla ihan mitä tahansa Sports Ladyn postausta! Arvonta suoritetaan sunnuntaina!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun vói ottaa viikolla aamuja rennosti!

  VastaaPoista
 2. Tuossa kodissa kelpaa fiilistellä. Meillä remontoitiin sauna ja pesuhuone ihan täysin ja nyt menee oikein mielellään suihkuun kun ei tarvi katsella 70-luvun tyylisiä rumia pintoja. Onnea uuteen ihanaan kotiin :D

  - Taija från Björneborg

  VastaaPoista
 3. Se onkin Eija niin mahtavaa! Viikonloppuisinkin pitäisi enemmän vaan fiilistellä ja jäädä sänkyyn hetkeksi nauttimaan siitä ettei ole kiire mihinkään!

  VastaaPoista
 4. Kiitti Taija! Ja onnea sinne remontin johdosta! Siis miten paljon mieliala on kiinni siitä millaista ympärillä on! Mä kun olen tällainen esteetikko niin nautin kaikesta uudesta mitä täällä on! Kerrankin! En mä ole koskaan laittanut näin vimpan päälle mun yhtäkään asuntoa! Osaa arvostaa!

  VastaaPoista

 5. Onnea uuteen kotiin!

  Sinulla on kaunis koti.

  VastaaPoista
 6. Moikka Mervi!

  Kiitos paljon ja ihanaa lauantaita sinne!

  VastaaPoista