Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

23.9.2013

Rentouttavassa kasvohoidossa

Mä pääsin edellisviikolla Rohdos-Ala'lle ihanaan kasvohoitoonNyt varoitus kaikillejoita "markkinointipuheet" ärstyttävät ja vinkkinä niille jotka rakastavat rentouttavia (hyvin tehtyjä!) kasvohoitoja. En koskaan kirjoita täällä mistään mitä en itse hyväksi koe! Haluan antaa teille vinkkejäjos itse olen löytänyt tai saanut jotain tosi loistavaa!

Pääsin ihan ensimmäisenä kokeilemaan tätä uutta hoitoa. Pyysin Sonjaa varmuuden vuoksi toimittamaan mulle materiaalia hoidostasillä mitä luultavimmin nukahtaisin näillä unen lahjoilla taasRentouttavasta hoidosta kun oli kyseJa niinhän siinä sitten kävikinettä uni tuli ja olin autuaan rentoutunut! Kiitos Sonjalle ihanasta hoidosta!


Millainen hoito on?


AQUASAPHIR ABSOLUTE YOUTH TREATMENT –kasvohoito perustuu Aquasaphir-uutteen ja hyaluronihapon yhteisvaikutukseen, joka vähentää ihon stressitasoa, hidastaa ryppyjen ja juonteiden muodostumista ja parantaa ihon kosteustasapainoa pitkäkestoisesti. Uutta ja edistyksellistä hoidossa on ainutlaatuiset hieronnassa käytettävät terapiapallot, joita hierontaterapeutit maailmalla ovat käyttäneet jo vuosia lihasten rentoutukseen.
Hoito kesti puolitoista tuntia ja sen jälkeen olin kuin uudestisyntynytTähän on pakko päästä uudelleen vielä tänä vuonna! Hoitoa voi tiedustella kauneushoitoloista joihin linkki tässäJa tässä selostusta hoidon kulustaNukahdin tuossa silmänympäryshieronnan kohdalla ja heräsin sitten kun naamiota alettiin poistaa.

Niin kuin kaikki Phytocéane –hoidot, myös tämä uusi Aquasaphir –hoito alkaa (ja päättyy) kiinalaisperäisellä Tui Na –hieronnalla. Hoidon aikana käytetään myös lämpimiä pyyhkeitä, jotka asetellaan jännityksestä kärsiville kehon alueille, kuten niska ja hartiat. Hoitoon kuuluu normaalia enemmän hierontaa, mikä tekee siitä entistä rentouttavamman ja hemmottelevamman. Tui Na –hieronnan jälkeen tehdään normaalit alkupuhdistukset ja kuorinnat, jonka jälkeen juonnekohtiin hierotaan liftaavaa geelivoidetta, joka täyttää juonteita, silottaa ja tasoittaa ihon pintaa. Hierontaosuus aloitetaan silmänympäryshieronnalla, joka suoritetaan hierontasiveltimin. Silmänympäryshierontaa seuraa terapiapallohieronta, jonka jälkeen vielä rentouttava klassinen hieronta. Tämän puolitoista tuntia kestävän hemmottelukäsittelyn jälkeen kasvoille levitetään hyaluronihapponaamio, jonka tarkoitus on kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti sekä sen viileys virkistää ihanasti. Aquasaphir-kasvohoito on hyvin kokonaisvaltainen, hoitoalueena kasvot, silmänympärysiho, kaula ja dekoltee.
Hoidon jälkeen vaikutukset ihossa pitäisi näkyä heti: Iho on kirkkaampi ja juonteet ja rypyt ovat tasoittuneet. Sarjahoidolla tietenkin lopputulos on pitkäkestoisempi!

Hoidon jälkeen vaikutus näkyi todella heti ja iho on sen jälkeen ollut tosi hyväOlin hoidossa viikko sittenToki mulla on vielä nämä ihanat kotihoitotuotteetjotka tukevat hoidon vaikutuksia ja tuloksista saadaan pysyvämpiäKiitos Sallalle kuvasta (olen täydessä unessa tässä)!

Samoin kotihoitotuotteiden säännöllisellä käytössä saadaan tuloksista pysyvämpiä. Aquasaphir –linjaan kuuluu tällä hetkellä voide, silmänympärysvoide ja seerumi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti